Det perfekte jakkesæt – Sidsel & Lasse
By the way #82

Det perfekte jakkesæt

Annonce for Shaping New Tomorrow

Jakkesæt i mørkegråPico Pants i mørkegrå | Pico Blazer i mørkegrå |  Supima t-shirt i hvid

The Perfect Suit kalder Shaping New Tomorrow selv deres jakkesæt. Så er forventningerne i hvert fald ikke sat lavt, må man sige. Jeg stiftede selv bekendtskab med Shaping New Tomorrow, da jeg så de nordjyske gutter i tredje sæson af Løvens Hule på DR og dengang tænkte jeg, at det her var en koncept, som rigtig mange mænd (og kvinder på vegne af deres mænd) ville blive vilde med. Missionen om at fylde mandens basisgarderobe med tøj, der både skal være behageligt at gå i, se pænt ud og være til at betale – det lyder som en vindende kombination. Derfor var jeg også ret spændt på at skulle trække i en række af Shaping New Tomorrows produkter – noget, jeg kommer til at fortælle lidt om de næste to-tre måneder :)

Deres nylancerede jakkesæt var det første, jeg kastede mig over, og jeg må virkelig sige, at det er super behageligt at have på, også mere behageligt end normale jakkesæt. Nu er det ikke fordi, jeg har brug for at gennemføre en ironman eller spille en fodboldkamp i det, men det er perfekt som hverdagsjakkesæt med f.eks. en t-shirt eller en striktrøje under. Det vil også være helt perfekt til manden, der sjældent går i jakkesæt – simpelthen fordi komforten er så høj uden at der er gået på kompromis med pasformen eller detaljerne.

Shaping New Tomorrow har især fokuseret på deres komfortable bukser, og deres webshop byder da også både på chinos, habitbukser og deres “classic pants”, som er deres mest populære bukser. Men de har faktisk også et stort udvalg af t-shirts, sweatshirts og andre essentielle stykker tøj til basisgarderoben. Jeg er vild med, at der ikke fokuseres på trends, månedlige kollektioner og “sæsonens farver” men i stedet gedigne basisvarer. Det går fint i tråd med mit ønske om en mindre trendpræget garderobe, der i stedet består af færre stykker tøj, som er tidløse og af høj kvalitet. Derfor er ét af de produkter, jeg glæder mig til at teste, deres nye sweatshirts i bambus og uld, som efter sigende skulle være ekstra blød og varm. Perfekt til efteråret!

Husk forresten at holde øje på min Instagram, hvor jeg kommer til at udlodde lidt godt fra SNT til jer ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #82