By the way #83 – Sidsel & Lasse
Om (ikke) at have noget på hjerte

By the way #83

Flot natur ved Lønstrup Strand, hvor vi tilbragte en weekend i sommerhus

By the way:

 • Vores ven Mads har skrevet et interessant debatindlæg til Jyllandsposten om fremtidens turisme i Aarhus. Det handler kort sagt om vigtigheden i, at vi, som borgere i Aarhus, fortsætter med at være så smilende og venlige, som de udenlandske turister oplever, vi er. Har du nogensinde hjulpet en turist i Aarhus? :)
 • I sidste weekend læste Sidsel op af sine 15 år gamle dagbøger for vores venner, hvilket var virkelig sjovt! Et udtryk fra 00’erne, som vi helt havde glemt, er “stil”. Altså som en form for anerkendende ord for noget, der er sejt/smart/cool. “Jeg har lige købt de nyeste Diesel-bukser!” “Wow, stil!”. Det ord vil vi til at bruge noget mere, haha!
 • Har nogen af jer hørt det nye Radio4? Enten live eller deres podcasts? Og hvad synes I om det?
 • Den 38-årige fotograf, Lasse Bak Mejlvang, fandt nogle gamle analogbilleder fra sin ungdom i 90’erne og besluttede sig for at udstille dem. Han mener ikke, billederne nogensinde ville kunne blive postet på Instagram i dag og bruger generelt en del tid på at beskrive, hvordan tiden før sociale medier og selvfremstilling var bedre og mere enkel. Vi kan godt forstå ham, men omvendt synes vi også, vi lige nu på Instagram ser en tendens mod mere upolerede billeder og en mere ufiltreret selvfremstilling, hvor det hele ikke behøver være pænt og perfekt. Vi tror sagtens, nogle af hans billeder kunne være blevet lagt på Instagram, hvis de var blevet taget i dag.
 • Har I set den nye reklame for Jensens Bøfhus? Den er godt nok alt for patos-fyldt og overdrevet til vores smag. Især taget i betragtning af, hvad det er, den reklamerer for. Synes, den holder?
 • Vil du hurtigt finde ud af, hvilken generation, en person er fra? Så spørg, hvem de først tænker på, når man nævner navnet “Justin”. Er det Bieber, er du sandsynligvis under 25, er det Timberlake, er du nok i starten af 30’erne. Og er det Vernon, er du bare hipster.
 • Har du læst novellen “Cat Person“, der blev udgivet i The New Yorker i 2017? Det er en ret interessant historie, der skildrer et møde mellem en ung kvinde og en lidt ældre mand, der mødes i en biograf og hvordan deres forhold gradvist går galt. Den er interessant, fordi den, da den udkom, skabte en del debat om, hvem i historien, man skulle “holde med”, og hvor “skylden” lå. Læs den, det tager 15-20 minutter.
 • I denne måned skal vi se Book of Mormon, som vi er blevet inviteret til af Musikhuset. Vi er ret spændte på det, da vi næsten kun ved om musicalen, at det er skaberne bag South Park, der har skrevet den. Det kan vel ikke være helt dårligt!
 • Forleden var vi inviteret på Greenilicious af de søde damer fra Collab, hvor vi fik prøvet nogle nye brunch-retter og en lækker fiskeret, som Greenilicious kommer til at servere inden længe. Vi var begejstrede! Især fordi det var første gang, de serverede de nye retter.
 • Vi er store fans af den vietnamesiske nuddelsuppe-ret Pho – vi lavede for nyligt en version, der var Sidsels fortolkning af en Valdemarsro-opskrift. Vi lavede den med kyllingekødboller, som passede rigtig fint til. Det skal vi snart ha’ igen! Måske med noget andet kød eller som en vegetarudgave. Det er en nem og lækker ret, som er helt perfekt til den kolde tid :)

10 kommentarer

 • TV

  I har udvidet min horisont :-)
  Nu har jeg læst catperson, set verdens dårligste tv reklame og har en kæmpe trang til at se book og mormons :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det er vi glade for, TV! You’ve been influenced ;) Hvad synes du om Cat Person?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TV

   Haha i am influenced!
   Jamen den var da spændende, jeg kunne ikke lade være med at finde kvinden en smule irriterende. Men man tør næsten ikke at holde med manden i de her some tider. Selvom han går over stregen til sidst ;-)
   Men det giver da lidt at tænke over, og det er vel også meningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Interessant! Og ja, du har helt ret :) Jeg var egentlig på kvindens side meget af historien, men synes også hun er tarvelig til sidst. Og som en mand i 30’erne føler jeg mig da også lidt ramt, haha. Af ren nysgerrighed – er du selv mand eller kvinde?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TV

   Jeg er en kvinde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Interessant! Gættede på at du var en mand :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ejjj GLÆD jer til Book of Mormon! Helt perfekt ikke at kende noget til historien, den overrasker rigeligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Fedt! Så lader vi da bare være med at undersøge yderligere :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg bruger altid børne tv-programmer til at finde ud af hvor gammel folk er. Så man os det er bare os eller svampebob?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Også et godt pejlemærke :D Jeg er fra “Os det er bare os”-generationen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om (ikke) at have noget på hjerte