Skjorter lavet af træ – Sidsel & Lasse
Piccolo og deli er åbnet i Risskov

Skjorter lavet af træ

Annonce for Shaping New Tomorrow

SNT tencel shirt white, SNT tencel shirt midnight stripes, SNT gordo wide chinos

Jeg tænkte, at overskriften her var tilpas fængende til, at I ville studse en gang ekstra over, hvad det mon handlede om ;) Det er dog ikke bare clickbait – de to skjorter, jeg har testet, er nemlig lavet i tencel, som er et materiale, der er lavet af træ-kvas fra naturlig skovudtynding og af overskudstræ fra træindustrien. Samtidigt produceres tencel i et lukket loop, der genbruger 99% af det anvendte vand og kemikalier til produktionen. Nå, det var lidt nørderi til de klimabevidste – hvad så med selve skjorten?

De to skjorter, jeg har testet, var virkelig behagelige at have på – det er jo ét af de helt afgørende parametre, Shaping New Tomorrow gerne vil (og lykkes med at) skille sig ud på. De startede med deres ultrabehagelige bukser, og nyeste skud på produktstammen er altså disse skjorter, som jeg synes lever helt op til komfortniveauet på de øvrige produkter. Skjorterne findes både i regular fit og slim fit (jeg valgte regular) og i forskellige farver og mønstre. Ud over tencel-skjorterne findes der “classic shirt”, som er lavet med samme teknik som de bukser, der gjorde Shaping New Tomorrow populære til at starte med. Fælles for skjorterne er, at de krøller minimalt og er lette at stryge. Et stort plus i min bog! En anden smart ting, som I kan se på ét af billederne, er de knapper, der sidder i hver side under skjorteflippen. De er med til at holde kraven på plads og afholder den fra at “flade ud” som her. Det fungerer især godt, hvis man godt kan li’ at ha’ en knap eller to knappet op.

På billederne har jeg i øvrigt mine nye SNT chinos i bred pasform på. De ser måske ikke så brede ud, men de er faktisk ret afslappede i fittet og mindst lige så behagelige og stretchy som de andre bukser fra Shaping New Tomorrow. Og så har de gode, dybe lommer! Jeg fatter ikke, hvorfor nogle brands vælger at lave små, stramme lommer i deres bukser – det er så irriterende, når ens mobil knapt kan mases ned i lommen! Sidsel har allerede lånt mine chinos flere gange og proklameret, at jeg nok ikke skal regne med, at de altid er “ledige”, når jeg skal bruge dem, haha.

P.S: Hold øje med min Instagram i dag – der kommer en lille konkurrence om 1000 kroner til at shoppe Shaping New Tomorrow for til dig selv (eller én af mændene i dit liv) ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Piccolo og deli er åbnet i Risskov