Behagelige basics – Sidsel & Lasse
By the way #84

Behagelige basics

Annonce for Shaping New Tomorrow

Pico pants dark grey pinstriped | Supima autograph t-shirt navy stripe | Original t-shirt black | Recycled shirt black

I dette sidste indlæg i mit ambassadørskab for Shaping New Tomorrow vil jeg sætte lidt fokus på deres basics, som jeg har testet i et par måneder nu. I og for sig kan man sige, at de fleste af produkterne i deres sortiment kan gå for at være basisvarer, da de fleste stykker tøj jo hører til i enhver mands basisgarderobe – skjorter, chinos, jakkesæt, t-shirts og sweatshirts. I denne omgang vil jeg knytte et par ord til deres virkelig behagelige t-shirts, som jeg har brugt et stykke tid nu. Deres t-shirts er enten lavet i modal eller en blanding af fin supima-bomuld og lycra. Begge dele giver en høj komfort og god pasform, der sidder pænt på kroppen. Den kortærmede skjorte med knapper er sågar lavet i genbrugt materiale, hvilket er et plus i min bog :) Det er ikke altid, alle produkter er på lager hos SNT, da de tilsyneladende (og meget forståeligt) er ret populære, så jeg kan ikke love, at de ting, jeg viser frem her, er på lager. Men man kan selvfølgelig skrive til deres kundeservice og få en status på, om nogle af tingene kommer på lager igen.

Som noget nyt har Shaping New Tomorrow også kastet sig over den ædle kunst at lave undertøj til herrerne. Jeg har ikke selv prøvet dem endnu, men hvis de lever op til niveauet på de øvrige produkter fra SNT, så må det være nogle særdeles behagelige underbukser. Jeg er sikker på, at Shaping New Tomorrow kommer til at introducere en masse nye produkter i fremtiden, og jeg glæder mig til at følge med og handle hos dem – også efter at mit ambassadørskab er ophørt :)

2 kommentarer

 • Jette

  Den T-shirt med Dannebrog på brystet, hvor kan man få den? Har søgt med lys og lygte efter den🤷‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Jette :) Den er Shaping New Tomorrow – ved ikke, om de stadig sælger den. Men tjek deres webshop :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #84