Livet på det seneste – Sidsel & Lasse
By the way #86

Livet på det seneste

Ups, så gik tiden lige pludselig stærkt! Vi har ikke fået blogget ret meget på det seneste. Den korte forklaring på dette er, at vi simpelthen har haft travlt med andre arbejdsopgaver, så bloggen har ikke været topprioritet. Vi har hver især været hyret ind til en masse forskelligt, og så har vi naturligvis også passet vores faste jobs oveni. Og apropos faste jobs, så har Lasse faktisk haft sidste dag hos Bloggers Delight. Han har valgt at stoppe og sørge nye udfordringer (som man så floskel-agtigt siger). Han har allerede fundet noget nyt, som I selvfølgelig nok skal høre mere om ;) Vi kan afsløre så meget, at det ikke er et job inden for influencer-branchen.

Lasse havde sidste dag hos BD allerede d. 21/2, da han havde lidt ferie, der skulle afholdes, inden han stoppede. Det passede perfekt med en tur til København, vi havde planlagt nogle måneder forinden, så Lasse kunne sige farvel til alle sine BD-kollegaer i Kbh inden vi tog hul på vores kæreste-weekend. Vi besøgte vores venner Lykke og Andreas på Christianshavn om fredagen, hvor vi også spiste på Osteria16 på Nørrebro – virkelig et skønt sted, i øvrigt. Lørdagen startede på hypede Lille Bakery på Refshaleøen, som faktisk levede op til sit omdømme – oplevelsen blev især god for os, da vi kom en lille time før den helt store lørdagstravlhed satte ind :) Om eftermiddagen sås vi med Josephine og Nanna fra podcasten over dem alle, Fries Before Guys. Vi spiste pita falafel og drak øl, mens det både blæste, regnede og haglede udenfor. Meget, meget hyggeligt! Aftenen sluttede vi af på BÆST (uden Josephine og Nanna, der skulle videre til fest), hvor vi satte deres pizza med frisklavet stracciatella til livs. Den var mindst lige så god, som vi huskede den.

Om søndagen drog vi til Skodsborg Kurhotel, hvor vi skulle indløse en bryllupsgave, vi længe har haft til at ligge – nemlig overnatning med middag og spa. Hvordan udtaler man i grunden Skodsborg? Med blødt eller stumt ‘d’? (Altså blødt som i cigaretskod eller stumt som i klods?). Anyway, vi havde et virkelig skønt ophold, hvor vi kom helt ned i gear i deres store spa-afdeling og fik dejlig mad på restauranten på hotellets øverste etage. Vi var også så heldige at få et par timers solskin mandag morgen, så vi greb chancen og tøffede ned til badebroen i vores morgenkåber og fik et dyp i havet inden morgenmaden. Det gav energi og endorfiner nok til at overkomme den februarregn, der vendte tilbage senere på dagen. Gud, hvor glæder vi os til forår.

Denne uge holder vi ferie og har en tur i Lasses families sommerhus i Øer (uden for Ebeltoft) i kalenderen. Vi krydser fingre for nogenlunde stabilt vejr, så vi kan komme ud at vandre og cykle lidt, men ellers må vi “nøjes” med hygge ved brændeovnen med gode bøger, podcasts, kaffe og kardemommesnurrer fra Simons Brød. Husk, du kan tjekke vores guide til Ebeltoft, hvis du tilfældigvis havner på de samme kanter.

8 kommentarer

 • Helene

  Jeg kommer fra området omkring Skodsborg – og udtales med stumt d, som i klods ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Så længe alt er vel 😄 Mht. udtalen af Skodsborg ville jeg hverken udtale med blødt d eller stumt d. Min far var fra området og udtalte d’et lidt som t i skotte. Skod(t) s borg. Altså et meget hård d. Giver det mening? 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mathilde :) Du kan tro, alt er vel! Tak for omtanken ;) Ja, det giver meget god mening! Sådan har jeg dog sjældent hørt det udtalt før – måske er det forskelligt alt efter alder og hvor i Skodsborg, man er fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Haha, ja det er lidt morsomt, at vi ikke er enige i kommentarsporet. Min far var fra Charlottenlund og født i 40’erne, så det kan godt være en generationsting. Men vi er da trods alt enige om, at det ikke er skod som i cigaretskod 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, SKOD er i hvert fald ikke den rigtige måde at sige det på… selvom jeg vist har fået udtalt det sådan et par gange, haha. Måske skal vi bare sige, at der er flere korrekte måder? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder skønt – vi var i Ebeltoft sidst, vi var på de kanter, så denne gang er planen at svinge om Grenå – det sommerhus vi låner af stedsvigermor, ligger nemlig meget belejligt lige midt i mellem de to byer – men Ebeltoft var godt nok lige i øjet, og uhyre hyggelig at lave guide til selv, inde på bloggen 😍💯 Håber I får en dejlig miniferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Grenå er nu også meget hyggeligt :) Men ja, Ebeltoft er altså virkelig magisk! Vi elsker at gå rundt i de gamle, brostensbelagte gader. Og ja, der er mange gode steder at guide til i byen, mange små, hyggelige steder :) Vi nyeder virkelig vores miniferie, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #86