ebay find: Lanvin x H&M ripoff – Sidsel & Lasse
service-update

ebay find: Lanvin x H&M ripoff

Kommentarfeltet virker stadig ikke – der bliver arbejdet på sagen!

Disse solbriller lå og ventede på mig på posthuset da vi kom hjem fra London. Jeg fandt dem til 34 kroner inkl. porto (!) på eBay. De er en kopi af Lanvin x H&M solbrillerne, som bare er umulige at få fat i. Jeg blev faktisk lidt i tvivl om, om det var de rigtige solbriller, da der både er logo og det hele på stængerne. Men det ville være lidt underligt, hvis de solgte dem for 34 kroner på eBay?!

Kan ikke finde ud af om de er fede eller for mærkelige? Måske for store? Hell, til 34 kroner går det nok :) Og om jeg føler mig sej, når jeg tager billeder af mig selv i solbriller mandag aften i stuen? Ja da! Især når man på billedet kan se gennem det ene brilleglas men ikke det andet…. flot.

Link til sælger på eBay HER.

I found these Lanvin x H&M sunglasses on eBay at 6$ incl. shipping. When I got them, I thought they might be the real ones since there are logos and all on them, but it would be a bit weird to sell them at 6$ on eBay. Can’t decide wether I think they’re cool or not?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

service-update