london food – Sidsel & Lasse
ebay find: Lanvin x H&M ripoff

london food

Her kommer lige en ordentlig omgang billeder og tekst med de forskellige steder vi spiste i London. Vi var faktisk ret heldige med de steder vi spiste, synes vi. Vi havde i hvert fald ingen dårlige madoplevelser. Et par gange endte vi så også med at gå rundt i en times tid før vi fandt et sted, vi gad spise, men det betalte sig altså også ;) Der er mange snuskede steder rundt omkring i London.

Det første sted vi vil anbefale har vi desværre ikke billeder fra. Det lå parallelt med den gade som vores hotel lå på, nemlig Neal Street i Covent Garden. Stedet hedder Pix og serverer de lækreste små tapas og virkelig gennemførte cocktails. Alle tapas på stedet har enten en lille eller en stor træpind stukket igennem (lille pind = £1,65, stor pind = £2,65), således at man gemmer alle sine pinde og så bliver de talt sammen når man skal betale – ret smart! Vi kom af med omkring £40 i alt. Find deres hjemmeside her.

Spørg endelig, hvis der er noget ekstra, du vil vide!

Rosa’s Thai er en lille restaurant i Dean Street (en sidegade til Oxford Street), som laver rigtig lækker, moderne thaimad. Vi fik en virkelig lækker salat til forret, som godt nok var sindssygt stærk! Vi måtte lige bestille ekstra vand bagefter. Vi fik også lam og and i curry – virkelig lækkert! Det var ikke vildt billigt, men for et glas vin, en øl, vand, en salat og to mættende retter kom vi af med omkring £45.

Rosa’s Thai in Dean Street was a really nice little place with modern thai food. We had a spicy (!) salad and lamb and duck in curry.

1001 Café fik vi anbefalet af en ekspedient i Rokit Vintage, som også ligger i Brick Lane. Det var ret lækkert og virkelig billigt. Vi fik en varm ret med stor portion salat til for £5,90. Den virkelig lækre gulerodskage kostede vist £2,50. Stedet er virkelig hyggeligt og cool indrettet med gamle møbler og store vinduer. Det er vist lidt et hipster-sted! Men rigtig fint :)

1001 Café was a cool place with cheap, tasty dishes and laid-back interior. Located in Brick Lane.

Wasabi er en sushikæde, der har frisk sushi på køl, som man så kan købe for virkelig billige penge. Selvfølgelig er det ikke samme standard som hvis man besøgte en restaurant, men er man klar til aftensmad på sengen på hotellet er det et virkelig godt bud! Vi kom af med knap £10 for omkring 18 stykker sushi.

Wasabi is a sushi chain that keeps cooled sushi for quick takeaway. Of course it’s not the same standard as a restaurant, but if you’re up for dinner in the hotel bed, it’s a great choice!

Da vi var færdige med besøget på Tate Modern skulle vi ha’ noget frokost, men regnen væltede ned udenfor, så vi besluttede os for at prøve deres egen café, som var ganske fin! Lasses fik turens eneste gang fish n’ chips der, som han var helt tilfreds med. Jeg fik en tallerkan med brød, salat, hummus og andre lækre dips. Det var hverken dyrt eller billigt. Prisen passede fint på det man fik, og portionerne var gode.

We tried the café at Tate Modern, which was really nice. Lasse had fish n’ chips and I had a platter with bread, salad, hummus and other tasty dips.

Vi havde fået anbefalet My Village Café af vores læser Sara, som mente at det lige var noget for os. You were so right! Det var vildt lækkert. Økologisk vegetarmad til lave priser i hyggelige omgivelser. Det bliver jo ikke bedre. Vi delte en stor wrap med falafel og grønt og en tallerken med falafel, salat og dips. Det smagte virkelig godt! Vi fik en appelsin-gulerods juice og den bedste milkshake med mokka, banan og chokolade. Hvis man er omkring Camden Market er det virkelig et must at besøge stedet, der ligger på Chalk Farm Road.

A really great place we ate was called My Village Café, located on Chalk Farm Road. Low-priced organic vegetarian food. Just great! We shared a falafel wrap and a platter with salad, falafel and dip. We also had the best mocha, banana and chocolate shake. Yum! If you’re around Camden Market, you have to visit this place!

8 kommentarer

 • Hej i to!
  Jeg tænkte på om i ikke kan lave et indlæg med nogle af de butikker i shoppede i? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tjoo, vi har bare ikke billeder fra nogen af de butikker, vil du bare ha en liste? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det ville være rart – jeg skal nemlig derover her om 2 ugers tid, og jeg har kigget lidt rundt på nettet, så jeg ville gerne høre hvad for nogle butikker der var gode, (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay. Jamen du skal i hvert fald en tur ned gennem Oxford Street. Der finder du Zara, H&M, Urban Outfitters, en KÆMPE topshop, Selfridges (lidt ligesom Illum) osv. Cos finder du på Rgent Street og Long Acre, på Long Acre kan whistles også anbefales. Ellers hvis du er til vintage SKAL du tage et smut forbi Rokit vintage (findes i Covent Garden og på Brick Lane bl.a.) og i Beyond Retro. De dyre butikker finder du på Bond Street, og hvis du vil et kig forbi Dover Street Market og Acnes butik skal du til Dover Street – de er ret flotte, så kan anbefales, også hvis du ikke skal købe noget :) Primark er også et must, selvom det er hektisk! Den ligger bl.a. på Oxford Street og er ekstremt billig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ia

  Sidsel, hvor er den lækre pung du har liggende ved din side på 1001 Café fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er et fund fra en genbrug i Galten :) Bare en kernelæderpung der har fået godt med patina!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Ruff

  Hvor er jeg glad for i kunne lide My Village café.
  Det er også et af mine stamsteder.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var bare så lækkert og hyggeligt! Og sødt at de står og deler smagsprøver ud i mens man bestemmer sig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ebay find: Lanvin x H&M ripoff