busy bees – Sidsel & Lasse
london images

busy bees

Lige nu er jeg på Roskilde og Sidsel er ved at forberede sig til den sidste eksamen inden der er sommerferie. Derfor kan det godt være at der lige kommer en lidt stille uge på bloggen, selvom jeg prøver at se om jeg kan få opdateret lidt fra Roskilde i H&M’s Reboot Camp, selvom det tidligst bliver onsdag, da det først er der, jeg får mit kamera, og der, lejren åbner.

Indtil da kan det jo være at vi lige smider en opdatering eller to ind på vores facebook HER. Ellers kan I også følge os på Bloglovin’ HER – det ville vi blive rigtig glade for! Ellers må I ha’ det godt derude og nyde det dejlige vejr mens det er der.

Right now I’m attending Roskilde Festival and Sidsel is finishing up on her last exam, so there might be some quiet time on the blog. Meanwhile, you can follow our updates on facebook and follow us on bloglovin’!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

london images