Borough Market – Sidsel & Lasse
busy bees

Borough Market

Her lige de sidste billeder fra London i denne omgang. Vi besøgte Borough Market om lørdagen (de har åbent torsdag, fredag, lørdag), som er et marked med de lækreste råvarer og specialiteter inden for mad. Jamie Oliver handler der, og det er ikke uden grund. Man havde lyst til at spise alt derude! Desværre havde vi spist frokost, så en lille karamelbudding og varm chokolade med chili var alt vi kunne klemme ned (samt en masse små smagsprøver som boderne deler ud!). Vil virkelig anbefale at tage derude hvis man er madglad. Det ligger forresten på South Bank, tæt på Tate Modern.

We visited the mouthwatering Borough Market whilst in London.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

busy bees