sydney billedspam #2 – Sidsel & Lasse
day birger et mikkelsen aw11

sydney billedspam #2

Her er så lidt flere billeder fra down under. I denne omgang fra Bondi Beach og en rigtig hyggelig café i Surry Hills der hed Youeni. Her kunne man få virkelig gode sandwiches, men vi havde spist, så vi valgte friskpresset juice, som generelt er virkeligt billigt. Vi fik hver en kande juice med lige det frugt og grønt vi ville ha i for 25 kr. Kaffe er også meget billigere hernede, i gennemsnit giver man ca. 20 kr for en stor latte. Og så er der tit gratis wifi ovenikøbet, som jeg i den grad har udnyttet nu her inden vi flytter. I er nogle stykker der har spurgt til hvad jeg mener med “vi”, når jeg skriver det i indlæggene. Det er simpelthen fordi jeg pt bor på hostel med tre andre danske piger, som også skal studere hernede. Den ene går jeg på hold med, og hende skal jeg have timer med ;) Ellers vil jeg tro at der er ca.. 10 andre fra min skole her i Sydbey, som jeg løbende kunne have noget at gøre med. Det er fint med et lille netværk hernede, selvom jeg selvfølgelig også skal møde nye mennesker!

A few more pictures from down under – this time from Bondi Beach and a really nice café called Youeni near Surry Hills.

Skriv en kommentar

 • Hej Sisse!
  Jeg tænkte på om du måske ville lave et “pakkeindlæg” om hvordan du valgte at pakke til Sydney. Jeg skal nemlig snart 10 måneder til USA som udvekslingsstudent og kunne godt bruge lidt tips til pakning. Håber du får en rigtig god tid i Sydney.

  /Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg hedder nu Sidsel ;)

   Havde tænkt mig at knipse billeder af hvad mine skabe indeholder hernede, så kan jeg samtidig fortælle lidt om hvordan jeg har pakket :)

   /Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej det var dog utroligt. Det ved jeg godt! Ved ikke lige hvor mine tanker var da jeg skrev det, undskyld :)

   Men det lyder rigtig godt!

   /Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina Kjær Hansen

  Flotte billeder! Må jeg spørge hvilket kamera de er taget med? Og er de redigerede…? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser skønt ud! :D

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

day birger et mikkelsen aw11