Guide: spisesteder i Barcelona #1 – Sidsel & Lasse
teaser: Jordan-konkurrence

Guide: spisesteder i Barcelona #1

Her kommer det første indlæg med lidt tips til Barcelona :) Der er helt sikkert maaange flere gode steder som vi ikke nåede at besøge, men nu får I altså lige de steder vi nåede at komme forbi i løbet af vores fire dage i den skønne by.

El Jardí ligger på Carrer de l’Hospital, som er en sidegade til Las Ramblas Stedet ligger inde i en lille hyggelig og stille baggård, hvor der er rigtig god stemning – især om aftenen. Maden er udmærket og til en ganske fornuftig pris. Det er mest simple retter som tapas, salater, fisk og ovnretter, men det smager glimrende. Også et fint sted at nyde en drink om aftenen.

Der er rigtig mange spisesteder langs Las Ramblas som ikke ser specielt indbydende ud, men her skiller La Poma sig lidt ud. Maden er italiensk og til fornuftige priser. Der er tit mange mennesker, men der er også god plads. Et rigtig fint sted som en slags nødløsning hvis man står midt på Ramblaen og bare gerne vil ha’ noget frokost eller aftensmad uden at gå for langt eller betale for meget. Vi spiste frokost der og var ganske tilfredse :)

Organic ligger i Carrer de la junta de comerç, som er en sidegade til Carrer de l’Hospital (hvor El Jardí ligger). Steder ser ikke ud af meget udfra, men når man kommer ind, er det faktisk kæmpe stort. De serverer udelukkende vegetariske og veganske retter og tager derudover meget hensyn til eventuelle allergier og overfølsomheder hos restaurantens gæster. Maden er utrolig billig. Man kan få suppe og salatbar ad libitum plus en hovedret og en dessert for 14€, hvilket vi synes var utrolig rimeligt. Vi var dog ikke så sultne, så vi nøjedes med salatbar og suppe. Vi tror generelt stedet egner sig bedst til morgenmad og frokost, men man kan også sagtens spise aftensmad der.

La Boqueria er et stort marked, som ligger ligger nogenlunde midt for Ramblaen. Der bliver solgt en masse frugt, grønt, juice, smoothies, fisk, kød, oste, vin og alt muligt andet. Et spændende sted at tage hen at kigge, især hvis man skal finde ingredienser til madlavningen. Man kan også få en kold juice eller smoothie til 1€, som er virkelig gode hvis man er ved at gå lidt sukkerkold midt på dagen. Dem drak vi mange af ;)

Se del 2 af vores madguide til Barcelona her.

2 kommentarer

 • Peter

  Fede og savnede billeder! Man kommer helt til at savne Barcelona, når man selv har besøgt de steder, som I også har besøgt haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak, Peter! Ja for pokker.. vi får også hurtigt udlængsel af at kigge gamle rejsebilleder. Heldigvis skal jeg en tur til Barcelona til maj, så det kan jeg se frem til ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

teaser: Jordan-konkurrence