guide: vintage i Barcelona – Sidsel & Lasse
new in: Adidas sneaks

guide: vintage i Barcelona

Carrer de la Riera Baixa (en sidegade til Carrer de l’Hospital) er virkelig the place to go hvis du gerne vil shoppe vintage. Gaden er ikke specielt lang, men der ligger en masse vintagebutikker. Måske en 6-8 stykker! Nogle af butikkerne er Holala vintage, Lailo vintage og Polly Maggoo. Der er masse af både tøj, sko, tasker, møbler og alt muligt andet. Der kan man godt bruge langt tid på at gå og kigge :) Både Sidsel og jeg fandt noget i butikkerne i gaden.

Revolution Vintage i Fontana-kvarteret – også en rigtig fin vintage-butik med en masse fint tøj. Stedet ligger på Carrer de Verdi.

Love Vintage – en lille butik, som ligger i en lille gyde ved navn Carrer Bertrellans. Mange fine ting. Vi fandt også en ret sjov gammel dansk sweatshirt hvor der stod “Næsbjerg Forsamlingshus” bagpå og “Jørgen” foran :P Haha. I kan se billedet på vores Facebook-side.

Tjek også vores guide til spisesteder i Barcelona her og her.

2 kommentarer

  • Jeg var inde i alle 3 Le Swing-butikker, da jeg var Barcelona for nogle år siden! Orv, hvor havde de særligt mange pæne vintage-sko og tasker… Jeg har så slet ikke været opmærksom på, at det åbenbart bugner med andre vintage-forretninger dernede! Det må blive næste gang! Tak for tippet :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: Adidas sneaks