Hvilket par skal jeg vælge? – Sidsel & Lasse
Nike Sliders

Hvilket par skal jeg vælge?

Jeg har været så heldig at få lov til at få et par briller fra Foof.dk. Normalt bruger jeg kontaktlinser, men en gang i mellem skal øjnene hvile (og nogle gange er jeg så doven og/eller plaget af tømmermænd, at jeg ikke gider til at tage dem i) – og så er det godt at ha’ et par briller.

Foof er ret smart – man vælger op til 5 par briller, som man så får tilsendt med posten og kan prøve på derhjemme. Derefter sender man brillerne tilbage med oplysninger om hvilket stel, man godt kunne tænke sig, og hvilken styrke man skal bruge i glassene. Det er gratis at få sendt brillerne hjem på prøve, og ønsker man at købe et par briller, får man dem med glas og stel for 995 kroner. En meget fair pris, vil jeg mene!

På billederne ovenover ser I de 5 par, jeg har valgt at prøve på. Jeg har selv en mulig vinder og helt sikkert et par stykker, det bestemt ikke skal være. Måske kan I gætte hvilke? ;)

Anyway, hvilket par synes I, jeg skal vælge? Det er forresten bare vinduesglas, som er i prøvebrillerne. Det er derfor, der er lidt genskin i dem. Det kommer der selvfølgelig ikke til at være på de endelige briller ;)

Hvilket par briller skal jeg vælge?

View Results

12 kommentarer

 • Marie

  Nr 2 eller 5 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg kan godt forstå der er mange der stemmer på No. 5 men der er bare så mange der har nogle i samme stil. Den runde form på No.4 og 5 har længe været populær og er efterhånden lidt slidt. Farven på No. 5 er også ret slidt. Jeg synes du skal vælge nogle sorte og så en anden form end en helt rund :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Jeg hører hvad du siger! Tror også bare jeg lidt nødt til at vælge noget, der passer til min hovedform. Har vist et lidt lille hoved, så måske er de helt runde nok bare de bedste til mig, selvom de måske er lidt “slidte” som du siger :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Mambo No. 5!!! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Synes også formen på nr. 1, men farven på nr. 5 er bedst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Så måske en kombination af 1 og 5? ;) Det kunne måske godt fungere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes helt sikkert pr 1, da de indrammer dit ansigt virkelig lækkert og har et look der kan bruges til mange forskellige outfits. De giver en form for kant til et look, men dominerer ikke alt for meget i deres udtryk. Jeg elsker briller og synes virkelig de kan være med til at give personlighed til et look. :) Jeg gider i hvert fald ikke bøvle med kontaktlinser mere ;)

  Anna – http://www.wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Jeg synes virkelig også briller kan være med til at skabe et fedt udtryk :) 1’erne var godt nok slet ikke mit førstevalg, men nu overvejer jeg dem da igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana k

  Par nr. 5!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det er sjovt, de er faktisk ikke mit førstevalg, men de er godt nok klart de mest populære!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Sliders