Tiergarten – Sidsel & Lasse
Hvilket par skal jeg vælge?

Tiergarten

American Apparel cap, Weekday bomber, Pigalle t-shirt, Acne jeans og Nike Mayfly sneakers

Lige et outfit mere fra Berlin, hvor vi var en tur at gå i Tiergarten før vi skulle vende snuderne hjemad. Ved ikke om jeg har fået vist min relativt nye t-shirt fra Pigalle, men den kom i hvert fald også med til Berlin. På Instagram var meningerne om den lidt delte, men jeg endte altså med at købe den! Ikke ligefrem den billigste t-shirt, men jeg synes den var fed! Nu har jeg så også bare en gazillion t-shirts, så måske jeg skal prøve at holde op med at købe flere.

7 kommentarer

 • Johannes

  Hej Lasse. Jeg forstår ikke denne skepsis, den er klart en af sæsonens fedeste t-shirt. Jeg står selv og skal købe en via webshop, men er meget i tvivl om størrelsen. Hvilken størrelse købte du, og hvor høj er du?

  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   hej Johannes :) Jeg er 186 og købte en L. Den sidder måske en smule oversize, men synes en M var lidt stram ved armhulerne, så det var nødt til at være en L :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • andreas

  Hej Lasse. Tror ikke mine beskeder går igennem. Fed Cap! kan du smide link til den? VH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  Hej Lasse.
  Fedt outfit. Jeg tror måske jeg bestiller den samme cap:-)
  Er det denne her: http://store.americanapparel.eu/salt-and-pepper-hat_mt509#
  Ellers kunne det være fedt, hvis du gad smide et link til den.
  Nyd Berlin;-)

  DBH Andreas

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hey Andreas :)

   Har svaret dig på mail, men jo, det er nemlig den cap, du linker til. Den mørkeste af dem ;)

   Vh Lasse

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas

   Det så jeg. Tak for feedback. Den er bestilt:-) Fed basic cap!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Helt sikkert! Har virkelig også brugt den meget allerede ;) Redder altid en dårlig hårdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilket par skal jeg vælge?