Vinderen: MUVO Mini – Sidsel & Lasse
8 pæne BH'er

Vinderen: MUVO Mini

Godmorgen! Så har vi fået trukket en vinder af MUVO Mini-konkurrencen. Tusind tak for alle jeres gode bud. Vi kommer selv helt i sommerhumør af at læse alle jeres gode bud på, hvordan højtaleren kan bruges – grill-aften, sommerhus-hygge, cykelture og alt muligt andet godt! Som I kan se, har vi også selv sammensat en lille sommercollage med billeder fra vores tur til Mexico og højtaleren ;)

Vinderen en MUVO Mini-højtaler blev Klara, som skriver: Åh, min kæreste går for tiden og sætter en lille hytte i stand, som i dén grad skal tages i brug her til sommer! Da han er tysker og bor i Berlin, ses vi af gode grunde ikke så ofte, og jeg elsker derfor at overraske ham med smågaver når vi ses, da det altid er ekstra specielt, og jeg elsker at gøre noget ud af disse øjeblikke. Jeg ville elske at kunne give ham denne højtaler som vi kunne bruge sammen når vi chiller i hytten eller ved vandet som ligger 200 meter derfra. Eller vide at han tænker på mig når han bruger den, uden at jeg er der.

Tillykke, Klara! Vi har sendt dig en mail. Så modtager du forhåbentlig en MUVO Mini inden alt for længe.

Tak til alle jer, der deltog. Vi håber, at I er klar på en konkurrence allerede igen senere denne uge :)

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 pæne BH'er