I Madrid med Takeoffer – Sidsel & Lasse
We're coming home!

I Madrid med Takeoffer

the little big cafe (3)

God morgenmad er et must, når man skal på byvandring. The little big café (tv) og Federal (th) er to rigtig gode bud.

madrid (59)

Madrid er en smuk by, også når man kigger op.

cafe de la luz (1)

Et ægte Inception-moment i Madrid og en kop pause-kaffe på Café de la luz.

DSC05008

Balkoner overdynget med grønt er ikke noget særsyn.

museum sofia reina

Besøg på Museo Sofia Reina (hvor blandt andet Picassos ‘Guernica’ hænger) og juice-optankning på Mercado San Miguel. 

madridoutfit1

Et solrigt øjeblik uden for Museo ABC.

palacio real de madrid

Palacio Real de Madrid – det kongelige spanske palads + juice på Federal (vores yndlingscafé i Madrid).

Endelig er den her – find vores guide til Madrid her.

Anledningen for denne tur har vi faktisk også glædet os til at fortælle lidt mere om. Man kan godt sige, at der er gået lidt af en drøm i opfyldelse for Lasse og jeg. Vi er nemlig blevet rejseskribenter/ambassadører for Takeoffer. Samarbejdet kommer til at indebære, at vi bliver sendt på nogle rejser, og skal undervejs producere en masse godt billedmateriale og nogle udførlige rejseguides – altså noget af det vi elsker at gøre i forvejen! Takeoffer har netop udvidet deres platform med siden ‘Rejseinspiration‘, hvor vores og mange andre guides til forskellige byer vil være at finde. Blandt de andre rejseskribenter er blandt andre dygtige Emily Salomon og Frk. Kræsen, som altså også vil bidrage til de mange rejsetips, som bliver tilføjet til sitet hver uge. Samtidigt kan man tjekke Takeoffers tilbud og se, om de tilfældigvis skulle have et godt rejsetilbud til én af de destinationer, man læser tips om (f.eks har de lige nu en deal til Madrid).

I første omgang bliver vores rejsetips knyttet op på europæiske destinationer, og der er allerede en ny tur på tegnebrættet til foråret – vi skal nemlig til Prag i april :) Vi håber selvfølgelig, at I kommer til at få noget ud af de guides, vi får strikket sammen.

I første omgang retter vi fokus mod Madrid og en forlænget weekend, som vi var på i oktober. Vi havde en virkelig dejlig tur, og blev overraskede over, hvor godt vejr Madrid kunne byde på i en efterårsweekend, der ellers ikke lovede det store for vejret i Aarhus. Vi spiste en masse god mad, udforskede byen, shoppede og gik tur i parken. Alt i alt en helt igennem skøn tur, som vi sagtens kunne klare at tage på igen!

P.S: Vi skal selvfølgelig nok sørge for også at lægge vores rejseguides og -tips på bloggen, så I både kan finde dem hos Takeoffer og her hos os :) Lige nu er vi for eksempel så småt i gang med at skrue vores Puerto Rico-guide sammen til jer.

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

 • Elsker alle jeres guides, også den i Aarhus. er jeg sikker på, vil blive rigtig brugbart ift. den get-a-way til Aarhus, jeg snart skal på med min kusine.

  Hvis I kunne vælge ét sted i Aarhus, som man skal se, hvad skulle det så være? Vi er begge sucker for steder med en særlig stemning eller atmosfære :-)

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Marie :) Fedt – det er jo bare skønt at høre! Håber I får en dejlig weekend :) Uha, det er svært at vælge ét sted. Hvis solen skinner, så er det bare top-lækkert med en kop kaffe foran La Cabra eller en øl foran Le Coq og så ellers bare sidde og kigge på mennesker. Det er virkelig god Aarhus-feeling! Hvis vejret ikke er så godt, så er DOKK1 eller ARoS bestemt også besøg værd, og et blik ud over Aarhus fra Your Rainbow Panorama fra toppen af ARoS er jo næsten obligatorisk, når man er i Smilets By ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We're coming home!