lights, camera, knækbrød! – Sidsel & Lasse
080316

lights, camera, knækbrød!

wasa gourmet (10)a

wasa gourmet (3)a

wasa gourmet (4)a

wasa gourmet (5)a

wasa gourmet (6)a

wasa gourmet (8)a

wasa gourmet (9)a

 

I søndags var Lasse og jeg inviteret til workshop i København sammen med Cana, Maya og Julie. Anledningen for workshoppen var lanceringen af Wasas nye Gourmet-knækbrød, og det skulle vise sig at blive en virkelig skøn og inspirerende dag i godt selskab. Sammen med de andre bloggere fik vi til opgave at producere knækbrød med forskellige toppings. Vores vinkel gik på at lave nogle, der kunne spises på farten og med ingredienser, man kunne ha’ liggende i køleskabet i forvejen – et relativt nemt, mættende mellem- eller morgenmåltid. Vi synes opgaven lykkedes ret godt, omend vi gav den lidt mere gas på finish for kameraets skyld! Man behøver ikke død og pine bruge pocherede æg og æblebåde i vifter derhjemme ;) Udover vores egne knækbrød havde vi en kok fra restaurant No. 2 på besøg, der gav fire bud på lidt vildere knækbrød – bl.a. med rossini-caviar, kombucha-te og rygeostecreme på ingredienslisten. De smagte helt fænomenalt, og vi følte os måske sat lidt til vægs, men også meget inspirerede samtidigt. Hele dagen blev dokumenteret af et produktionshold, så forhåbentlig kommer der en fin video ud af workshoppen, som vi vil poste herinde til den tid :)

Og nu til det vigtige – nemlig opskrifterne. Efter workshoppen har vi i den grad fået et bredere repertoire hvad knækbrødstilbehør angår – og det er faktisk rigtig fedt, for vi spiser en del knækbrød herhjemme, når det lige skal gå lidt stærkt.

 

Knækbrød med kartofler og æg aka “Den opgraderede æggemad”:

– En skive Wasa Gourmet med sesam, en spsk. god mayonnaise, et blødkogt eller pocheret æg, en kogt kartoffel, et drys purløg, salt og peber.

– Smør mayo på knækbrøddet, skær kartoflen i skiver og anret den på brøddet sammen med ægget. Slut af med et drys purløg, salt og peber.

 

Knækbrød med peanutbutter og æble aka “Juleknæk”:

– En skive Wasa Gourmet med mysli, en spsk. peanutbutter, et halvt æble i skiver, et knips kanel eller vanille.

– Smør peanutbutter på brøddet. Anret æble ovenpå og slut af med et drys kanel eller vanille. Banan gør sig også virkelig godt, hvis ikke man har æble.

 

Knækbrød med mascarpone og hindbær aka “I can’t believe it’s not cheesecake!”:

– En skive Wasa Gourmet med mysli, to spsk. mascarpone (flødeost kan også sagtes bruges) rørt med vanillepulver og lidt citron- eller limesaft, to spsk optøede hindbær rørt med en tsk. agavesirup (eller flormelis, honning etc.)

– Smør mascarpone på brøddet og hæld hindbærkompot over. Afslut gerne med lidt revet citronskal.

 

De andre bloggere gjorde det i øvrigt mindst lige så godt, så deres opskrifter burde I helt klart også tjekke ud :) Der er nemlig noget rigtig god inspiration at hente der, hvis man er gået lidt kold i de samme morgenmads- og snack-rutiner.

 

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

080316