in the streets of santurce – Sidsel & Lasse
Syv websites du burde kende

in the streets of santurce

puertorico (67)a

puertorico (66)a

puertorico (65)a

H&M skjorte, Filippa K bukser og Nike Mayfly woven sneakers

Kære læsere, I kommer nok til at blive spammet lidt med billeder fra Puerto Rico det kommende stykke tid – så er I advaret! For vi tog virkelig mange billeder på rejsen, og det er svært kun at vælge de allerbedste. Jeg lagde faktisk den øverste del af dette outfit på Instagram (her), mens vi var af sted og der kom flere kommentarer på, om jeg var den nye Pablo Escobar – det må være kombinationen af skjorten, armbåndet og solbrillerne ;) Jeg havde slet ikke selv tænkt på det, men jeg kan da egentlig godt se, at jeg måske læner mig lidt op af Escobars stil.. haha!

Skjorten fik jeg faktisk i julegave af min søde lillesøster, men det var som om, det ikke helt var kortærmet-skjorte-vejr tilbage i december, så på Puerto Rico blev den luftet for første gang. Jeg er helt vild med kraven, og jeg har allerede tre skjorter med den type krave. Sidsel bliver ved med at sige, at jeg ikke skal købe flere af den slags, fordi det er for trendbaseret, men jeg har godt nok et lidt godt øje til denne fra H&M. Den er egentlig fuldkommen magen til den på billedet, bare med lange ærmer… vi får at se, hvem der får det sidste ord i den sag ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syv websites du burde kende