to sider af samme sag – Sidsel & Lasse
Løgne vi fortæller hinanden

to sider af samme sag

levis 501 jeans (4)a

levis 501 jeans (3)a

levis 501 jeans (6)a

H&M Studio jakke og t-shirt (sponsoreret), Levi’s 501 jeans, Vans Sk8-Hi sneakers og Barton Perreira briller hos Ilkjær (sponsoreret)

Jeg har længe luret på det meget hypede, franske brand Vetements og især deres jeans, som er dekonstrueret og sat sammen igen på nye måder. Det giver altså et ret sejt udtryk, som dog bliver lidt for avantgarde og norm core crazy til mig. Men så var det jo, at jeg faldt over de seje Lev’is jeans, som I altså kan se på billederne ovenover. De har lidt af den samme tanke bag, bare lidt mere nedtonet.. perfekt! Der findes faktisk også en virkelig sej denimjakke i samme udseende, som jeg har et godt øje til. Men jeg må nok indse at de 5-6 denimjakker jeg allerede har hængende nok er nødt til at række.. haha :)

Jeg har i øvrigt allerede fået et par komplimenter af designerne på mit arbejde, hvilket jeg jo nok må indrømme tæller lidt ekstra ;) Så ved man, at man har ramt rigtigt med ét eller andet!

P.S: Husk at spare 20% på ASOS med koden ‘YESPLEASE’ :) (gælder til d. 31/5 kl. 9.00 CET)

Sponsoreret indlæg, indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løgne vi fortæller hinanden