Billeddagbog fra Mallorca #1 – Sidsel & Lasse
Vores udsalgsfavoritter

Billeddagbog fra Mallorca #1

I har måske allerede læst vores Mallorca-guide her, hvor vi tipper om de steder vi besøgte i den uge, vi var i Palma de Mallorca og omegn. Men som altid, når vi er ude at rejse, har vi selvfølgelig taget en hel masse billeder, som vi også gerne vil vise jer. Vi elsker at finde små, sjove motiver, at tage flotte naturbilleder og selvfølgelig også at knipse et par gode ferieportrætter af hinanden :) Tit når vi er tilbage fra ferie er der 300-400 billeder på kameraet, som vi så koger ned til ét eller to billeddagbogsindlæg til jer. Det kan faktisk være svært at sortere så mange billeder fra, og tit ender vi med at bruge en times tid på at kigge billederne igennem sammen og udvælge de bedste. Så oplever vi på en måde også turen igen, og det er ret hyggeligt :) Se den første omgang billeder fra vores rejse herunder.

Apalmademallorca66

Apalmademallorca60

Apalmademallorca50

Apalmademallorca48

Apalmademallorca41

Apalmademallorca39

Apalmademallorca13

Apalmademallorca34

Apalmademallorca6

Apalmademallorca30

Apalmademallorca26

Apalmademallorca25

Apalmademallorca22

Apalmademallorca20

Apalmademallorca2

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores udsalgsfavoritter