Billeddagbog: Sommerhus i Øer – Sidsel & Lasse
København set gennem vores telefoner

Billeddagbog: Sommerhus i Øer

I weekenden før vi rejste til Palma de Mallorca besøgte vi Lasses forældre og søster i deres sommerhus i Øer lidt uden for Ebeltoft. Det var faktisk ret tiltrængt for os at komme lidt væk og koble helt af – vi havde nemlig begge haft en ret lang arbejdsuge, der fredag blev sluttet af med 2 x 30 års fødselsdagsfest for vores venner Adrian og Marika. Den fest gik virkelig ikke stille for sig, og vi havde så mange tømmermænd om lørdagen, at vi først kom med en bus til sommerhuset ved 16-tiden. Især Lasse var helt slået ud, og var nødt til at køre lidt porcelænstraktor inden han var frisk nok til at komme ud af lejligheden. Men da vi så endelig kom derud, blev vi vartet op med cola, grillmad og masser af hygge. Så skønt, og en helt perfekt start på ferien. Vi blev der til mandag formiddag og lavede faktisk ikke ret meget andet end at spise, gå lange ture, læse bøger, sove og hygge med Lasses familie :) Vi tog selvfølgelig også lidt billeder, som I kan se nedenfor.

sommerhus 2016 (13)a

sommerhus 2016 (2)a

sommerhus 2016 (11)

sommerhus 2016 (10)a

sommerhus 2016 (9)a

sommerhus 2016 (12)

sommerhus 2016 (8)a

sommerhus 2016 (3)a

sommerhus 2016 (5)

2 kommentarer

 • Britta

  Køre lidt porcelænstraktor, ha ha ha ha, den var god, den har jeg alligevel aldrig hørt før!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Den vending bliver tit brugt herhjemme :D (ikke at vi tit brækker os… but you know)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København set gennem vores telefoner