Ønsker for august – Sidsel & Lasse
Lav din egen fotobog

Ønsker for august

ønsker august

COS t-shirt, H&M natsæt, Nike Air Presto sneakers, Weekday jakke, Bobby Janco ringe, MKI baseball cap, Marshall headphones, Zara sokker, COS langærmet t-shirt, H&M Studio AW16 frakke (i butikkerne d. 9 september)

Her er nogle af mine største garderobeønsker for august. En lidt sjov blanding af shorts og uldfrakke, men det er nok egentlig også meget kendetegnende for den danske sommer – det er aldrig helt til at finde ud af, om det er pisse koldt eller dejlig varmt. Så august bliver tit en overgangsmåned, hvor man pludselig finder ud af, at man nok skal til at overveje overtøjet til efteråret. Og hey, hvor nice er natsættet fra H&M lige? Jeg ville nok bruge det som et almindeligt sommersæt, og skjorten kan jo bruges hele året – det koster kun 199 kroner. Jeg har også fået øjnene op for et nyt, dansk herresmykke-brand for nyligt – nemlig Bobby Janco. Synes de laver nogle cool og minimalistiske smykker til gode priser. Thumbs up!

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din egen fotobog