9 ting, du ikke må gøre på din ferie – Sidsel & Lasse
Venindebog hos Wewonder

9 ting, du ikke må gøre på din ferie

floating-pool-ring

 

Vi er simpelthen ikke helt færdige med at udpege de værste ting, som du bare ikke må gøre på din ferie! Der er jo faktisk overraskende mange no-gos, når man tager på ferie – især inden for all-inclusive-charter-turist-segmentet. Husk, at det er skrevet med et glimt i øjet ;)

Når du er på ferie, skal du virkelig undgå:

 • at snakke dansk til folk, som snakker til dig på engelsk eller deres eget sprog! Hvad tænker du, sandsynligheden for vellykket kommunikation er, når du får stillet et spørgsmål på engelsk og svarer på dansk? “Hello, how are you today?” “Ja, jeg vil gerne bede om en stor fadøl og et glas af husets vin til fruen”…… suk!
 • at købe billetter til aftenens show eller en eller anden begivenhed af en gadesælger. Hvis det er lidt for billigt til at være sandt og er showet i øvrigt helt udsolgt de næste to uger ud over de tre billetter, sælgeren tilfældigvis har til dig og dine venner, så skal alarmklokkerne bimle og bamle (dette lærte Lasse på den hårde måde i Las Vegas).
 • at tage “fang månen/solen”-billeder. Det er set, okay? Det er set!
 • at hygge dig liiidt for meget med den charmerende lokalbefolkning – selv efter at Pavlos fra Kreta har forsikret dig om, at I ikke behøver bruge beskyttelse, for nej, han har da naturligvis ikke klamydia. Apropos – kan I huske Hygnos fra Kneppos? Haha.
 • at få tegnet en karikatur-tegning. Når du står med det færdige resultat, er det sjovt i ca. 4 sekunder (efter du vel at mærke har siddet stille i en halv time for at få lortet lavet) – og hey, har du alligevel ikke et Snapchat-filter, der kan det samme?
 • bestille sex on the beach, blowjob-shots eller den famøse Don Simon Sangria aka headache in a jug, når du er på bar. It’s just not cool.
 • oparbejde en farmer-tan. Variation er nøgleordet når det kommer til påklædning, folkens!
 • købe uspecificerede afbudsrejser, med mindre du bare virkelig vil have en betonmur som “udsigt”, fulde engelske mænd som naboer og væggelus med som blinde passagerer på hjemrejsen.
 • få en hennatatovering (Sidsel!).

Har I flere ting, man bare ikke må gøre på ferie? :D

2 kommentarer

 • Tage leverpostej, remoulade og rugbrød med i bagagen – eller smutte på Mc Donalds og spise frokost, når du er i Barcelona.
  Så kunne du ligeså godt være blevet hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venindebog hos Wewonder