By the way #1 – Sidsel & Lasse
Must have: bomber jacket

By the way #1

society-b-launch-6

Stærkt inspireret af Sneglcilles “I øvrigt”-indlæg har vi besluttet os for at prøve en type indlæg af, der egentlig bare byder på en masse strøtanker, vi går og bakser med i vores hoveder på daglig basis. Vi havde så meget lyst til også at kalde vores indlæg for “i øvrigt”… men nu kommer de altså til at hedde “by the way”. Opfindsomt, we know. Nå, here goes.

By the way:

 • Hvem har bestemt, at det pludselig skal være så koldt i DK? Vi tog virkelig en kold tyrker på vejrfronten, da vi fløj fra 18 grader i Paris til -5 grader i Aarhus… Brrrrr!
 • Måske skal vi allerede snart på ferie igen. Wuhuuu… hvis det bliver til noget, bliver det Lasses første nytår i udlandet ever.
 • Har vi nu også brug for en plastikdims, der kan rense piskeris? Har vi virkelig?
 • Pærer til LED-spots passer ikke i samme sokkel som normale halogenspots…. suk. More on that later.
 • Gad vide, hvad alle medierne skal skrive om nu, når præsidentvalget er slut? Nøj, hvor er vi trætte af at høre om det valg!
 • .. men dog ikke så trætte af det, at vi ikke kunne klare en valgaften i tirsdags sammen med vores venner Zenia og Tobias (featuring barbecue-gris, potato skins, majskolber og cookie skillet til dessert).
 • Apropos USA – er markedet for “to-danskere-tager-til-USA-og-lærer-noget-nyt”-programmer på DR ikke snart ved at være mættet? Please? Vi nævner i flæng: På Rejse med Riising og mor, Gintberg & Huxi: Do it like Denmark, Anne og Anders i USA, ValgAmok, Tue & Tony i Texas og Mød Amerika…. kan vi ikke godt finde på noget nyt snart? Bare et nyt land måske?
 • Igen apropos USA – har I set dokumentaren Going clear: Scientology and the prison of belief? Hvis du troede, Scientology bare er nogle hyggelige tosser, der tror på rumvæsner, kan du godt tro om. Virkelig en skræmmende dokumentar. Den er tilgængelig på Netflix.
 • Vi ville sådan ønske, at NRK ville lave et Netflix-move og frigive alle afsnit af SKAM sæson 3 på én gang! Hvor strengt er det lige, at vi skal vente helt til d. 14/11 før næste afsnit kommer? (og nej, vi gider ikke se de små klip, de lægger ud op til hver fredag)
 • Har I smagt de nye Läkerol Sour Manderin? De er stærkt vanedannende!
 • Den globale trend med at Ø’er og Å’er pludselig er hot – den skal stoppe! Vi så en butik i Paris ved navn “Nørdik Mårket: Møbilier Vintage”. Så har man bare taget den trend ét skridt for langt.

2 kommentarer

 • Line

  Hey Sidsel: hvad jeg kan forstå på indlægget har du holdt nytår i udlandet før. Min kæreste og jeg tager til London nu her til nytår og hvis du har nogle gode tips til hvordan man kan fejre nytår i en anden by må du meget gerne dele dem! :-D vi har nogle ideer allerede, men det er fedt med inputs fra andre også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Jep det har jeg :) Et godt tip er at undersøge, hvad de lokale gør. Fx i Sydney, hvor jeg boede i 2011, er der tradition for at spise picnic i botanisk have og efterfølgende se fyrværkeriet over Sydney Harbour Bridge. Det var super hyggeligt! Ellers skal man nok sørge for at udvælge sig en restaurant, hvis man vil spise ude, og så få booket bord allerede nu. Især i London kunne jeg forestille mig, at bordene hurtigt ryger på de bedste restauranter. Man skal i øvrigt også bestille billet, hvis man vil se fyrværkeriet på tæt hold: https://www.london.gov.uk/events/2016-12-31/london-new-years-eve-fireworks-2016?source=vanityurl

   Og så skal I selvfølgelig finde et hotel eller en restaurant, hvor I kan spise lækker English Breakfast dagen derpå :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must have: bomber jacket