Billeddagbog fra Marokko – Sidsel & Lasse
Oversigt over Black Friday rabatter 2016

Billeddagbog fra Marokko

Turen er sponsoreret af Moroccan National Tourist Office

I onsdags vendte min veninde Nanna og jeg hjem fra fire dage i Agadir, desværre begge med en maveinfektion rigere! Hjemturen var derfor en hård og udmattende omgang, hvor jeg skiftevis lå i fosterstilling på diverse gulve og spejdede efter nærmeste toilet. Lidt ærgerligt at komme mere træt hjem fra en ferie, end før man tog afsted, men det er jo desværre vilkårene af og til, når man er under varmere himmelstrøg. Transporttiden blev heldigvis lindret af søde Camilla, der hev en emergency Coca Cola op ad tasken til mig, og senere af et par flinke DSB-medarbejdere, der lod Nanna og mig hvile ud og få lidt vand i DSB 1″ Lounge, da vi nåede til København.

Selve turen bød mestendels på skønt solskinsvejr, hvilket på førstedagen blev udnyttet til et tætpakket sightseeing-program og på andendagen blev brugt på pooldag, kebabjagt og markedsbesøg. På tredjedagen besøgte vi byen Taroudant, der er omgivet af høje fæstningsvolde – meget lig Marrakech. Her gik vi på jagt efter krydderier i den lokale medina og spiste friskbagte msemen med honning. I alt havde vi tre overnatninger på det smukke (og koloenorme!) Atlantic Palace Agadir. Hvert værelse var udstyret med to dobbeltsenge og badeværelse med badekar, så vi slængede os virkelig og nød at tage et par karbade henad aftenen, da det blev koldere udenfor. På turen var vi knap 40 bloggere afsted, og for mit vedkommende var det til tider lige vel mange. Gruppeture har jeg intet imod, men logistik, tidsplan og ønsker kan være vanskelige at få til at gå op, når man skal tage hensyn til så mange mennesker på én gang. For Nanna må det også have været en spøjs oplevelse at være vidne til så mange bloggere samlet ét sted. Normalt er det kun Lasse og mig, hun har med på slæb ;) Men under alle omstændigheder synes jeg, vi fik en fin smagsprøve på, hvad Marokko har at byde på, og jeg skal helt sikkert tilbage! Selve byen Agadir er lidt turistet, men med en meget fin strand og promenade. Og oplevelsen af at slentre rundt blandt kulørte markedsboder er virkelig fin. Det marrokanske køkken vil jeg bestemt også begynde at dyrke mere. Marokko er jo et overflødighedshorn af tørrede og friske frugter, krydrede taginer, sød myntete, honning, salater og aromatiske krydderurter.

Men nok snak! Nanna og jeg tog en del billeder undervejs, og nedenfor kan I se lidt af alt det, vi har oplevet. Farverne og lyset er til at blive helt glad i låget af, synes jeg :)

marokko-agadir-25a

marokko-agadir-23a

marokko-agadir-26b

marokko-agadir-2a

marokko-agadir-22a

marokko-agadir-19a

marokko-agadir-16a

marokko-agadir-18a
marokko-agadir-14a

marokko-agadir-1a

marokko-agadir-13a

marokko-agadir-12a

marokko-agadir-10ab

marokko-agadir-6a

marokko-agadir-17a

marokko-agadir-5a

3 kommentarer

 • Vildt lækre billeder! Jeg har selv været i Agadir og synes også det er turistet, men jeg kunne enormt godt tænke mig at komme til Marokko igen, og se nogle af de andre områder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hvor er de fine grå sneaks fra? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Amanda :) De er fra New Balance. Modellen hedder 996 Deconstruct.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversigt over Black Friday rabatter 2016