Marmeladefabrikken: de nye gulve – Sidsel & Lasse
Red hoodie

Marmeladefabrikken: de nye gulve

gulvslibning-lud-gulv2

Stuen før gulvslibningen

gulvslibning-lud-gulv3

Ét af værelserne før gulvslibningen

gulvslibning-lud-gulv

Stuen før gulvslibningen

gulvslibning-lud-gulv5

Stuen efter gulvslibningen

gulvslibning-lud-gulv4

Ét af værelserne efter gulvslibningen

gulvslibning-lud-gulv6

Maler-teamet krydser pensler

Nye og nye er måske så meget sagt, men det ligner vitterligt at vi har fået lagt spritnyt gulv, når man træder indenfor i lejligheden nu. Marmeladefabrikken består pt. af tre klinkebelagte rum (køkken, badeværelse og bryggers) samt fire rum med trægulv (de tre soveværelser + stuen). Der er lagt fyrretræsparket på værelserne og bøgestavparket i stuen (tror vi nok!). Da vi fik nøglerne til lejligheden var gulvene i værelserne lyse – vi gætter på at de har fået hvid lud eller olie for en række år siden – og stuegulvet var blanklakeret og efterhånden ret gult at se på. Vi blev hurtigt enige om, at vi gerne ville have et ensartet udtryk på alle trægulvene og gerne så lys en behandling som muligt. Jeg indhentede tilbud via 3byggetilbud.dk, og fik herefter tilsendt tre bud på opgaven. GT Gulve svarede lynhurtigt, og der gik kun fire dage fra første telefonopkald til færdige gulve! Virkelig hurtig og god proces. Vi havde i første omgang fået anbefalet hvidpigmenteret mat lak, da det lysner gulvet og er nemt at holde. Desværre gav det ikke gulvene det udtryk, vi drømte om, men heldigvis kom GT Gulve tilbage tre dage senere og gav det hvid lud og sæbe i stedet. Anden gang var lykkens gang og nu har vi de smukkeste gulve! Så de får varme anbefalinger herfra :)

I alt fik vi slebet og behandlet 100 m2 og gav ca. 10.000 kr. alt inklusiv. Behandlingen har lysnet lejligheden exceptionelt meget, og gulvene står så flot til de nymalede murstensvægge. Hvis I selv går med overvejelser om at få lavet gulve, så kan vi kun sige: gør det! Det giver en kæmpe forandring, og man får meget for sine penge, sammenlignet med andre boligrenoveringsudgifter, synes vi.

7 kommentarer

 • Carina

  Ej hvor sjovt – jeg benyttede mig også af den samme hjemmeside og GT gulve, for et år siden. Jeg valgte også lakken fra, og vores gulve er stadigvæk flotte og pletfri efter et år (På trods af, at jeg har børn og kun har vasket gulvet 1 gang!). Det ser super godt ud – tillykke med lejligheden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Nej hvor pudsigt! Men skønt at høre, at I stadig har flotte gulve efter et års tid. Vi satser på det samme!
   Mange tak. Det er simpelthen så fedt at det hele begynder at se lækkert ud nu :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Så flot makeover!! Det klæder lejligheden så flot!
  Vil lige komme med et råd da jeg har været tidligere ejer at rå sæbebehandlet lyse trægulve. Husk at sæbebehandle det ofte så træet mættes og ikke tager så nemt imod pletter mm. Jeg fik faktisk af vide af gulvmanden at det faktisk skal behandles 1 gang om mdr hvilket jeg slet slet ikke fik gjort med 130 kvm. Men det resulterede i at bare jeg spildte en dråbe vand på gulvet kom der en ring der ikke var til at fjerne! Så efter en baby er kommet til er vi lykkelige over vores kedelige, men praktiske pergo gulv 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Tusind tak, Ditte!
   Vi har købt os en stor dunk hvidpigmenteret sæbe, så pletterne kan bare komme an! Men ja, det er jo et sart gulv sammenlignet med lakerede eller olierede gulve. Det må vi tage med :) Jeg tror vi giver hele gulvet et par gange sæbe inden vi flytter ind, og så må vi se hvor længe der går, inden det skal mættes yderligere.
   Pergo-gulv lyder dog som en god idé, når der kommer baby ind i ligningen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Lyder smart 👍🏼😁
   Ja pergo er praktisk, men jeg er nu mest til de rå gulve som jeres 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er det dog fint!
  Hvad var det der gjorde at I valgte mat lak fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Tusind tak! :) Træet (især fyrreplankerne) blev simpelthen for gulligt, og så var overfladen for glat og blank til vores smag. Det lignede næsten kunstig træ-parket, og det var jo ærgerligt, når nu der gemte sig et smukt trægulv under.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red hoodie