Tjek vores nye shop! – Sidsel & Lasse
Find solbriller, der passer til din ansigtsform

Tjek vores nye shop!

moodings-shop

moodings-shop-2

Du finder link til vores shop i menuen i toppen af bloggen.

Yes, den er god nok! I samarbejde med Moodings.com har vi fået vores egen interiør- og livsstilsshop her på bloggen! I shoppen kan du finde alle vores yndlingsprodukter, møbler, plakater og alt muligt andet godt til hjemmet. Det er vores personlige favoritter, som vi løbende udvælger til shoppen – både med udgangspunkt i, hvad vi synes er sejt, og hvad vi selv kunne finde på at indrette vores nye hjem med :) Vi er også ret glade for L:A Bruket og Merika, hvorfor I også vil kunne finde udvalgte produkter derfra i shoppen.

Der er fri fragt og 30 dages gratis retur på alle køb og de vil alle blive håndteret af Moodings, så der skulle gerne være godt styr på den del af handlen :) Vi håber, I vil tage godt imod tiltaget og at I vil lade jer inspirere af de produkter, vi løbende udvælger.

Vi har jo aldrig været de store bolig- og interiør-bloggere, men vi kan mærke, at der nok kommer til at være en del mere interiør-indhold på bloggen fremover, nu når vi endelig har fået et hjem, vi har lyst til gøre noget ud af og sætte vores personlige præg på. Det håber vi, I har lyst til (fortsat) at følge med i.

4 kommentarer

 • Katrine

  Det er bare ren nysgerrighed, men får I procenter af det, “I” sælger eller hvad? For i princippet er det vel bare en ekstra salgskanal for Moodings, som ikke har så meget med jer at gøre (bortset fra at I godt kan lide produkterne…).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, sådan kan du godt betragte det :) Det er Moodings, som har udvalgt vores og et par andre blogs, som har fået denne mulighed. Men ja, selve teknikken bag det fungerer nogenlunde på samme måde, som når vi laver affiliate links. Her ligger produkterne bare mere “fast” i en shop her på bloggen. Det er i princippet også sådan mange andre webshops fungerer, selvom konstellationen her selvfølgelig er lidt anderledes :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Okay, syntes nemlig det virkede lidt spøjst :) Tak for svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, det er i hvert fald noget lidt nyt at lave en integreret shop på en blog på den måde, tror jeg :) Du kan også se shops hos blandt andre ditteblog.dk og andarticle.dk.

   God weekend til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find solbriller, der passer til din ansigtsform