Svar på Q&A del 1 – Sidsel & Lasse
Sissel Edelbo <3

Svar på Q&A del 1

Ja, vi ved godt, at det var lidt tid siden, vi satte vores Q&A spørgerunde i gang. Der kom lidt sommerferie og andre ting i vejen, men nu har vi endelig fået svaret på jeres rigtig gode spørgsmål. Jeres spørgsmål var faktisk så gode, at vi endte med at bruge flere minutter på at svare på hvert spørgsmål, så derfor har vi valgt at dele svarene op i to videoer og et indlæg, hvor vi svarer skriftligt på de sidste spørgsmål. Nogle af spørgsmålene giver bare mere mening at svare på med skrevne svar :) Find del to af vores Q&A-video lige her.

I denne video svarer vi på følgende spørgsmål:

00:45 – Har I nogensinde overvejet at flytte til København eller udlandet?

02:34 – Hvilket væddemål tabte Sidsel, da hun skulle cykle med farvede kugler på hjulene?

04:01 – Skal I have børn og hvornår?

05:28 – Hvordan bevarer I optimismen i en tid med en konstant strøm af dårlige nyheder?

09:16 – Hvad gør I for at holde sexlivet i gang efter så mange år sammen?

11 kommentarer

 • Benedikte

  Århus = havmåger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Haha, ja! De larmer SÅ meget. Det er sidste gang, vi optager en video, hvor vi snakker, udenfor! :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Mega skøn video!! I virker bare så rigtige for hinanden! Jeg håber, at jeg ender med en, der er ligeså rigtig for mig, som det virker som at I er for hinanden.
  Fedt at se jer på video. Det gør det bare lige en tand mere personligt, og synes det er modigt at I har taget de mere seriøse spørgsmål som børne-“planer” og sex med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hej A :) Hvor er det sødt sagt, tusind tak! Tror også det er første gang, vi har valgt at svare på det med sex, selvom det ikke er første gang, vi har fået et spørgsmål i den retning.. så det er virkelig dejligt med sådan en god modtagelse. Så får vi jo lyst til at lave flere videoer! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at i har lyst til at dele lidt ud af jeres tanker og overvejelser. Det virker som om i er gode til at snakke med hinanden også om de lidt mere svære og måske sårbare emner. Det giver faktisk mig lidt mod til selv at åbne mere op også, så tak :) og god aften til jer ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hej Katrine :) Det er vi godt nok virkelig glade for at høre. Så kan man vist ikke ønske sig mere ud af at dele sådan en video. Tusind tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnethe

  Har lige set videoen og er i helt godt humør. Tusind tak for nogle virkelig fine og velovervejede svar. Også om de mere personlige emner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hvor er det bare skønt at høre! Vi bliver helt glade indeni, når vi får sådan en dejlig kommentar :) TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina H.

  Hej i to,
  Det er fedt med sådan nogle spørgsmål runde og det er en god måde at “lære” jer mere/bedre at kende en gang imellem.
  Jeg er dog lidt ærgerlig over at svarene findes i videoen, især fordi jeg er døv (så det er lidt egoistisk her at ønske at I havde valgt det skriftlige). Jeg kan godt forstå at det kan være mere personligt at lave en video, skabe en mere kontakt til publikum (os), og at det skal være varierende indlægs. Men jeg ville ønske at I evt kan overveje at bruge videoen i andre sammenhænge fx om jeres outfits.

  Men ellers en god blog og i laver mange varierende indlægs ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hej Christina :)

   Tak for de rosende ord! Og ja, vi kan da godt se, at det ikke er så smart at vi giver svarene i videoen, når du ikke kan høre dem. Hvis det er nogen trøst, kommer en del af vores svar også på skrift, men det er så svarene på nogle andre spørgsmål. Ellers må vi jo overveje fremover, om vi skal transkribere vores svar og så lave undertekster! Selvom det nok blive lidt tidskrævende ;)

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina H.

   Fedt at svarene kommer senere, pyt med om det hører med til andre spørgsmål eller andre indlægs – men at jeg også “får” svarene, er jeg glad.

   Jeg kan ikke anbefale jer at bruge tid på at lave tekster i videoen, hvis det blot handler om dette a det er jo tidskrævende. Det går hurtigere med at give skriftlige svar ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sissel Edelbo <3