Interview: Résumé – Sidsel & Lasse
Aarhus Lately

Interview: Résumé

resume-cph

Emma og Anne Louise (tv) + Résumé SS18 (th)

Vi har interviewet de seje søstre Emma og Anne Louise, som står bag brandet Résumé, der netop er fyldt ét år denne måned. Trods mærkets korte levetid er de to allerede nået rigtig langt. Læs med herunder.

resume_kampagne_ss18_21944

Résumé SS18

Hvem er I?
Emma Lohmann, 23 år, uddannet fra KEA, E-design. Ansvarlig for alt PR og salg. Tidligere Brand Manager ved Notabene. Anne Louise Faurholt (Alf), 32 år, uddannet fra Teko, designteknolog med speciale i fashion design. Ansvarlig for alt design og produktion. Tidligere Design Manager ved Minimum (hvor Alf og Lasse lærte hinanden at kende).

Hvordan er det at starte sit eget brand?
Det er vanvittig hårdt, men heldigvis endnu sjovere, så der er flest gode dage. Der er konstant et kæmpe pres, som vi nok aldrig slipper helt af med – man kan jo altid gøre alting endnu bedre. På samme tid er det lærerigt og udfordrende. Vi lærer hele tiden noget nyt, især ting som ikke lige ligger indenfor vores respektive områder. Og så er det bare et fantastisk frirum til at være kreative og lave det vi tror på.

resume_kampagne_ss18_21801a

Résumé SS18

Hvorfor valgte I at starte Résumé?
Vi havde begge brug for noget luftforandring. Emma har nok altid haft en drøm om at blive selvstændig på et tidspunkt, og da Alf havde opsagt sin tidligere stilling ved Minimum, var det oplagt at brainstorme lidt. Den endelige beslutning blev taget i en mindre rødvinsbrandert. Vi undersøgte markedet grundigt inden vi gik i gang. Vi kom frem til, at der var et lille hul i markedet, hvor man kunne levere high-end trend. Vi ville ikke jagte den bedste pris, slet ikke. Vi ville levere de rigtige trendvarer til tiden, men ikke gå på kompromis med kvaliteter, metervarer og så videre.

Hvad kendertegner Résumé som brand?
Vi tør at lege med både farver og metervarer, men henvender os stadig til en meget bred målgruppe. Det er ikke et nicheprodukt. Vi henvender os både til mor og datter, men begge har kant og stiler efter god smag. Vi prøver at skabe key items, som stadig er brugbare. Vores kollektioner er meget feminine, men stadig eksperimenterende. Efter et år er det tydeligt, at vores styrke ikke ligger i basic ”rugbrødsvarer”, men i alt, hvad der har lidt kant. Og det er jo fantastisk at få lov til det.

resume_kampagne_ss18_21719

Résumé SS18

Hvordan er det at være to søskende om et projekt som dette?
Der er selvfølgelig både fordele og ulemper. Heldigvis flest fordele. Vores familie har arbejdet sammen indenfor tekstil på kryds og tværs gennem generationer, så det var på mange måder oplagt. På kontoret er vi ikke søskende, men kolleger. Vi er så heldige at være uddannet indenfor hvert vores felt, så der er aldrig konflikter i forhold til hvem der gør hvad (måske lige rengøring, hahaha!). Vi respekterer hinandens kompetencer og blander os ikke, medmindre vi bliver spurgt. Ikke sådan at vi er uvidende, det er jo stadig en lille virksomhed hvor alt foregår henover bordet, så vi har hele tiden en føling med hvor vi er. Det handler om at stole på hinanden. Ulempen kan være at vi tilbringer så meget tid sammen på kontoret, at vores søstertid som vi begge værdsatte meget før, let bliver glemt.

Hvad er det største, I har opnået med Résumé ind til videre?
Det er både store og små ting. Vi er ret stolte over hvor etableret vi allerede er, især på det danske marked. Det er kun et år siden vi gik i gang og for kun 7 måneder siden stod vi med vores første kollektion på messen. Siden da har vi sendt 3 kollektioner ud, plus vores FLAG by Résumé basic linie. Det er svært at sige, hvad det største er. Men da vi så Kronprinsesse Mary i en af vores styles, blev vi ret beærede. Vi anede ikke, at hun ejede et stykke Résumé, så det var ret vildt. Vi er også vildt taknemmelige og stolte over alt den positive omtale vi har fået i diverse medier.

resume_kampagne_ss18_21503a

Résumé SS18

Hvad er planerne for Résumé fremadrettet?
Først og fremmest skal vi bare knokle på og bevare de gode samarbejder vi har, udvikle en masse kollektioner og nyde hver dag. Der er en masse ting på tegnebrættet – både i forhold til organisationen og produktlinjer. Vi kommer ikke til at kede os i 2018!

Læs mere om Résumé på resumecph.dk

1 kommentar

  • Lissa Lie

    Godt gået, i er et par dygtige piger-
    utrolig smart design-

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus Lately