Billeddagbog fra Marrakech – Sidsel & Lasse
Vores dagligvareindkøb for en hel måned

Billeddagbog fra Marrakech

a-marrakech-92

a-marrakech-16

a-marrakech-38

a-marrakech-9

a-marrakech-61

a-marrakech-57

a-marrakech-49

a-marrakech-70

a-marrakech-25

a-marrakech-21

a-marrakech-6

Vi har netop sat os til rette i lyntoget mod Aarhus og i den forbindelse kunne vi passende få strikket det første digitale postkort fra Marrakech sammen til jer. På vej hjem har vi talt om de sidste ni dages oplevelser og indtryk, som Marrakech har efterladt os med. Det er i sandhed en kontrastfyldt by: smuk og grim, kaotisk og rolig, rig og fattig, duftende og stinkende. Det er tydeligt at se, hvorfor så mange bliver betaget af de mange snirklede gader, minareter og haver, der emmer af 1001 Nats Eventyr. Selv har vi også haft en ret så dejlig og magisk ferie – ikke mindst takket være nogle fantastiske riad-ophold, der kunne agere tilflugtssted, når det hele blev lidt for meget! For det bliver også for meget. Scootere, gadesælgere, mados, blindgyder, tilråb.. Der er en grund til, at folk forsøger at klæde én verbalt på til Marrakech. Og destinationen vil helt sikkert ikke være alles kop (mynte)te. Men det tænker jeg, vi kan uddybe i et separat indlæg. Ligesom vi også gemmer restaurant- og riad-anbefalinger til en separat guide (hvis der da overhovedet er behov for én – der popper så mange Marrakech-artikler op i øjeblikket!). Så i første omgang får I en hel masse billeder fra vores bedste stunder i byen, og så får vi skrevet lidt fortællinger i løbet af weekenden. Blandt andet havde vi en ret skæg og spontan oplevelse i tirsdags, som vi glæder os til at dele!

Vi håber, I har haft det godt herhjemme i vinterklædte Danmark. Det var måske ikke lige sne vi havde håbet på at komme hjem til, da vi lettede fra Kastrup forrige tirsdag, men vi tager det med! Og faktisk skal vi en smuttur til Norge i morgen tidlig, så vi kan lige så godt finde skiundertøjet frem først som sidst! Måske foråret kommer når vi lander i Aarhus igen..?

7 kommentarer

 • Audreycuisine

  Mange tak, Caroline 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Drømmer mig lige til Marrakech gennem jeres smukke billeder og væk fra sne, kulde og skole <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Vi er glade for at kunne levere lidt virkelighedsflugt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens

  Wow.. det ligner jo det rene paradis! Jeg har efterhånden hørt så meget godt om Marrakech at jeg snart burde tage derned:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det kan anbefales! Man slynges ind i en helt anden verden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • På trods af byens forskelligheder, synes jeg virkelig, at I har formået at fange de smukke sider. Jeg vil virkelig gerne snart til Marrakech og opleve det hele selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Tak for de søde ord, Nicoline! Vi synes bestemt også de smukke sider overstråler de mindre smukke, og vil helt klart anbefale dig at opleve det med egne øjne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores dagligvareindkøb for en hel måned