Vores bryllup: Sidsels brudekjole – Sidsel & Lasse
Flashback: weekend getaway

Vores bryllup: Sidsels brudekjole

Åh, hvordan får man overhovedet taget hul på hele den her bryllupssnak, når der er så meget at sige? Så mange mennesker at takke, så mange minder at dvæle ved, så mange tangenter på følelsesregisteret at beskrive. Lørdag d. 1 september og de efterfølgende dage kan bedst beskrives som én lang kærlighedsfyldt eufori. Bryllupsdagen var sådan en dag, som jeg under alle at opleve mindst én gang i deres levetid. Den var på alle måder livsbekræftende, smuk og følelsesladet. Og sindssygt sjov! Lasse og jeg havde ondt i lattermusklerne hele dagen.

Brylluppet som tradition og livsbegivenhed har ændret karakter i takt med at vores samfund har ændret sig. Kvinder er (gudskelov) ikke længere afhængige af at skulle indgå i et ægteskab for at klare sig økonomisk, skilsmisseraten er steget til 50%  og religion som omdrejningspunkt træder mere og mere i baggrunden. Men på trods af alt dette, så er jeg større fan af bryllupstraditionen i dag, end jeg nogensinde været! Det er en kæmpe oplevelse. Først og fremmest fordi man er omgivet af alle de mennesker, der har været med til at forme én. Og fordi påskønnelse, taknemmelighed og naturligvis kærlighed løber som en rød tråd gennem hver en tale og gestus. Det var overvældende at se hvor meget tanke vores gæster havde lagt i at gøre festen så god som mulig for os. Lasse og jeg sørgede for at tage 5 minutter hist og her, hvor vi kiggede ind på festen og tog det hele ind. Men på trods af dette, føles det stadig som om dagen var forbi på et splitsekund. Hvad jeg ikke ville give for at kunne gå tilbage og se det hele igen som fluen på væggen. Heldigvis har vi en masse dejlige brudstykker, der kan forlænge oplevelsen ind i de kommende uger: bryllupsgaver, gæstebog, polaroidbilleder og naturligvis de billeder vores bryllupsfotograf skød.

Først portion billeder landede i indbakken i går, og det er simpelthen så dejligt at bladre dem igennem. Måske især fordi Luna har fanget en masse glimt, som Lasse og jeg ikke nødvendigvis selv så. Det er lidt som at opleve festen med nye øjne :) Vi har naturligvis også tænkt os at dele en masse af billederne med jer, men vi tager det lidt ad gangen. I første omgang kommer her en række billeder fra min klargøringsseance hjemme i Marmeladefabrikken. Heldigvis formåede vi at overholde tidsplanen, og der var derfor god tid til at få mig dullet op. Min søster satte mit hår, og lavede det simpelthen så fint. I sidste øjeblik bestemt jeg mig for, at jeg ville have half up half down i kirken og så fik jeg sat håret op, da receptionen begyndte. Tak fordi du bar over med mit vægelsind, Julie! ;) Makeuppen klarede jeg selv, da jeg ikke ville risikere at det blev for voldsomt og ulig hvad jeg normalt ville tage på. Resultatet blev heldigvis godt. Til sidst hjalp Julie mig i kjolen, og så kom min søde far og hentede mig. Jeg er simpelthen så vild med de billeder af min far og søster, som Luna har taget. De er lige til at tude over!

Og så er der jo kjolen. Den tager sig også virkelig fint ud, hvis jeg selv skal sige det. Åh hvor er jeg bare glad for den! Nina ramte præcis det feminine, lette, minimalistiske udtryk, som jeg havde håbet på. Og så var kjolen en drøm at have på. Sådan et bølgende silkeskørt er altså bare lækkert. Forhåbentlig kan min begejstring fornemmes på billederne, selvom den er blandet med en god portion nervøsitet ;)

Fotografen bag de smukke billeder er Luna Worm. Hun skyder bryllupsbilleder på fritidsbasis, og I kan se flere af hendes billeder/kontakte hende via IG her.

Kjolen har dygtige Nina Buch syet. Læs mere om bryllupskjoleprocessen her, her og her.

10 kommentarer

 • Laura

  Sikke en smuk kjole på en smuk brud! Den fantastiske dybe ryg gjorde, at jeg troede, du gik uden bh, men på billedet af kjolen, der hænger selv, kan jeg se, den er gennemsigtig foran. Hvad er hemmeligheden? For den vil jeg da stjæle ;P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hemmeligheden hedder kyllingefileter :D Altså ikke de spiselige, men de der silikone”kopper”, man klistrer på brysterne som et ekstra lag hud ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Smuk kjole og smukke dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Hej Sidsel
  Stort tillykke med brylluppet. Hvor er I flotte begge to 😊
  Må jeg spørge hvor dine fingerringe du har på (billedet med tasken) er fra? Jeg leder efter nogle i samme stil og har brug for lidt inspiration til hvilken smykkedesigner jeg skal kigge efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Tusind tak, Cæcilie! :)
   Ringen på ringefingeren er kreeret af Trine Wilkens. Hun er virkelig dygtig! https://trinewilkens.dk/
   Den anden ring er et arvestykke tilhørende min mor, som vi kalder Oldemors Øje – min something borrowed, something blue og something old
   ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er du bare en smuk brud, Sidsel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja V

  Så smuk en brud – og brudekjolen! Ej, altså – jeg vil giftes igen!! :D
  Kæmpe stort tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Tak! Jeg følte mig også som en million!! :)
   Jeg kunne også snildt klare en tur mere en dag ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flashback: weekend getaway