Vores bryllup: bryllupsbillederne – Sidsel & Lasse
Kæmpekopper og crema: Nespresso Vertuo

Vores bryllup: bryllupsbillederne

Billeder af Luna Worm.

Vi fik naturligvis også taget de obligatoriske parbilleder på bryllupsdagen. Heldigvis blev det en lige så god, spontan og afslappet oplevelse, som da vi vandrede barfodet rundt i Marokko. Vi havde på forhånd udset os Sydhavnen som lokation, da der både er en masse fine industrielle omgivelser og en flot plantevæg, som vi forestillede os kunne give et sejt backdrop! Oprindeligt skulle vi have haft vores billeder taget i skoven omkring Langsøgaard, men det gik som bekendt anderledes, og nu er vi faktisk rigtig glade for, at det er vores egen by, der danner kulisse om billederne.

Tænk at vi nu allerede har været gift i lidt over to uger – det bliver hurtigt hverdag igen! Heldigvis er hverdagen præget af ekstra meget kærlighed i øjeblikket. Det passer virkelig, når folk siger, at man bliver som nyforelsket efter en bryllupsdag :) Det er simpelthen skønt! Og så får vi genoplevet små bidder fra dagen hver gang vi støder ind i nogle af vores bryllupsgæster.

Mht. bryllupsindhold er vi ved at være nået til vejs ende for nu. Hvis I savner svar på noget omkring dagen, må I sige til ;) Nu vil vi selv lige så stille begynde at kigge fremad mod de spændende rejser, vi har i kalenderen i løbet af efteråret. Og så har vi jo også lige en bryllupsrejse, der skal planlægges! Mere om det på et andet tidspunkt :)

2 kommentarer

  • Hjertelig tillykke – også med fotos: Lækker location, optimale OOTD’s og suveræne stemningsbilleder / minder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpekopper og crema: Nespresso Vertuo