Stil de vigtige spørgsmål i parforholdet – Sidsel & Lasse
Byt skjorte og slips ud med rullekrave

Stil de vigtige spørgsmål i parforholdet

Reklame for FuelBox


Hvordan vil du beskrive vores parforhold med tre ord? Hvilke oplevelser har påvirket og/eller ændret dig? Hvornår har du været mest stolt af mig? Hvad sætter du mest pris på ved dit liv lige nu?

I løbet af de sidste par uger har vi implementeret et hyggeligt aftenritual herhjemme. Kl. 22 lægger vi mobiler og laptops væk, børster tænder og lægger os sammen ind i soveværelset, hvor vi så skiftes til at trække et spørgsmål fra den FuelBox, vi har fået til opgave at teste. FuelBox er i al sin enkelthed en lille æske, der indeholder 170 spørgsmålskort fordelt på 10 kategorier. I den parudgave, som vi tester, hedder kategorierne blandt andet Erotik og sex, Fremtid, fortid og nutid, Job og karriere og Minefelt. Spørgsmålene runder alt fra karrieredrømme og familieliv til uudtalt forventningspres, ekskærester og seksuelle fantasier. Nogle kategorier – fx Minefelt – skulle vi lige tage tilløb til, mens andre  – fx Sniksnak – er ret nemme at gå til. Fælles for spørgsmålene (og de forskellige FuelBox-typer) er, at de har til formål at bringe mennesker sammen omkring gode samtaler. Hvis du har fulgt med i Gift ved første blik, ved du sikkert, hvor vigtigt det er for parforholdet, at man får kommunikeret og lyttet til hinanden (og hvor galt det kan gå, hvis kommunikationen mangler!). Med FuelBox får du og din kæreste, på en sjov og forhåbentlig lærerig måde, en anledning til at styrke parforholdet og den forståelse, man som individer har af sig selv og hinanden.

Noget af det vigtigste, vi har erfaret, efter vi er begyndt at teste FuelBox, er, at kassen bliver en slags “safe space” for de samtaler, der kan være svære at tage på egen hånd. Ikke alle finder det lige naturligt fx at skulle tale om forspil under sex, men når det gøres inden for rammerne af FuelBox, ændrer stemningen sig. Det kan måske sammenlignes lidt med at have en upartisk parterapeut med på sidelinjen, der stiller de spørgsmål, man måske ikke selv tør stille.

Lasse og jeg har snart levet flere år sammen end hver for sig. Vi har snakket op og ned af stolper om alle de små og store emner, et parforhold rummer – på trods af dette har vi alligevel allerede lært mange nye ting om hinanden ved at bruge FuelBox som samtalestarter. Selvom vi måske har en forestilling om, at vi stort set ikke kan blive forlegne eller usikre over noget, der omhandler vores forhold længere, så var der faktisk mange spørgsmål, der gav stof til eftertanke. Hvis I er nysgerrige på, hvordan en Fuelbox-session kan se ud, har vi i videoen øverst i indlægget filmet en mini Q&A, hvor vi besvarer nogle af spørgsmålene i parforholdsudgaven af FuelBox.

Lyder FuelBox som noget du, eller en du kender, kunne få gavn af, så kan æsken købes online her. Koden ‘sidseloglasse‘ giver 15% rabat samt fri fragt. FuelBox findes i øvrigt både i en udgave til par, venner og familie. Det er selvfølgelig med nogle andre spørgsmål, så bare rolig, du ender ikke med at snakke med din mor om, hvad der er det optimale forspil for dig ;)

7 kommentarer

 • Søren

  Det kommer måske lidt uden for opslagets-kontekst, men hvor er den hvide strik fra, Lasse? Den ser ret så pæn ud! Er det Andersen-Andersen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Søren :) Haha, spørgsmål er altid velkomne, uanset ;) Den er fra H&M Studio AW18 – må hellere tilføje, at jeg har fået den som gave. Synes også den er virkelig lækker! Andersen-Andersen har garanteret lavet noget lignende :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fedt koncept og var i gang med at købe den men er det meningen at rabatkode allerede skal være udløbet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Nej det lyder underligt! Vi undersøger det lige og vender tilbage. Tak for heads up :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Nu virker den igen! Beklager :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CK

  Det er jo et genialt koncept ! Det lyder lidt til at minde om det spil der hedder EGO ?

  Min første tanke var desuden: det her skal være årets mandelgave! Dog i enten venne eller familie udgaven :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er nemlig ret genialt! Altså, det er jo ikke den dybe tallerken, men vi har i hvert fald haft glæde af det. Og vi har ofte sagt “Det var et godt spørgsmål”, når noget er blevet læst op fra bunken :) Så ét eller andet kan det jo. Og ja, oplagt som mandelgave til familien også :) (bare husk at købe den rigtige udgave, så det ikke bliver akavet, haha).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byt skjorte og slips ud med rullekrave