And we’re off! – Sidsel & Lasse
Hører blogs hjemme i 2019?

And we’re off!

Så er det i dag, vi smutter på bryllupsrejse! Shit, hvor har vi glædet os. Taskerne er pakket (det er faktisk ret svært at pakke til to måneder i fire forskellige lande – især hvis det både skal være smart og praktisk!), lejligheden er overdraget til vores lejer, mailen er sat på auto-reply og vi har nået af tage afsked med så mange venner og familiemedlemmer som muligt. Så nu ser vi bare frem til to måneders eventyr i Vietnam, på Bali, i Sydney og på New Zealand. Hvis du vil læse lidt mere om vores tur, har Sidsel skrevet et længere indlæg her om vores rute gennem landene og hvad vi skal opleve undervejs.

Vi kommer selvfølgelig til at opdatere en masse på Instagram på @sidselhhamann og @lasseribergard i løbet af turen (vi undskylder på forhånd) og så har vi da også planer om at skrive et par rejsedagbogs-indlæg med en masse billeder og beretninger om, hvad vi har oplevet :)

Lasse har i øvrigt hentet Den Nye Stil-podcasten ned, som han har tænkt sig at lytte til i løbet af turen. Derudover har vi hver især nogle forskellige bøger med, der skal læses. Har I nogle gode podcast-tips? Gerne noget, der ikke handler om kriminalsager ;)

6 kommentarer

 • Anne

  God tur til jer!
  Jeg kan anbefale lidt podcasts, I kan lytte til. Baglandet på P1 tager diverse emner op fra “kroge” rundt i Danmark. Der er mange historier, som man ellers ikke ville være stødt på.
  P1’s Digitalt er vildt spændende og handler om, hvordan teknologi og digitalisering påvirker mennesker, kulturer, samfundet og planeten.
  Le Gammeltofts Bucket List er også god, selvom det er noget tid siden, der er lagt nye bucketlists-fortællinger fra kendte ind. Lidt i samme dur er 17 med Signe Amtoft 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Tak, Anne. Dejligt med nogle anbefalinger, vi ikke har fået før. Det bliver kærkomment med en masse podcasts, når vi skal køre langt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Af podcast kan jeg bl.a. anbefale; Sitter, Hej Mor, Far der er noget vi skal tale om.. :)

  Rigtig god tur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Gode tips, tusind tak! Thomas Skovs podcast lyder rigtig spændende :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie J

  Jeg er vild med både “Vild med Svans” podcasten (to homoseksuelle kammerater som taler om alle mulige emner herunder) + “Sitter” med Signe Lindkvist og Iben Hjejle. :-)

  Rigtig god bryllupsrejse! Glæder mig til at følge med fra sidelinjen! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Haha, sejt! Den undersøger vi fluks :)

   Og tak, vi har haft et par skønne første dage hernede.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hører blogs hjemme i 2019?