By the way #62 – Sidsel & Lasse
Sådan passer vores personligheder sammen

By the way #62

By the way:

 • Vi ser Alene i vildmarken og elsker det! Især overskudsagtige Mette, der bare lige laver fodbad, bjælkehytte og enebærrøget fisk til sig selv. Har I en favoritdeltager?
 • Mange har advaret os mod at tage til Bali i februar pga. regnsæsonen, men vi har sammenlagt fået tre-fire timers regn på turen. Til gengæld har vi haft et varmeindeks på knap 40 grader takket være den sindsyge luftfugtighed. Vi sveder alle mulige og umulige steder!
 • Vi kan næsten ikke fatte, at der allerede er gået en måned af vores bryllupsrejse. Ej heller, at vi nu har været gift i et halvt år!
 • De er svært glade for reggae-covers af klassikere som The Final Countdown og Take on me på Bali. Det er vi ikke, kan vi afsløre.
 • De er også ret glade for covers af diverse singer-songwriters (der har mange følte fraseringer til fælles). Meget specielt at høre Snoop Dogg fortolket i akustisk guitarversion..
 • Lasse er blevet spurgt om han vil købe weed 9-10 gange i løbet af turen. Han må ligner én, der trænger til en joint.
 • Der er markant forskel på folks opførsel i Vietnam og så her på Bali. Især ift. sælger/går den så går den-mentalitet. Det første vi oplevede i Denpasar var en taxachauffør, der forsøgte at snyde os, haha!
 • Sidsel er ret imponeret over, at Lasse allerede har præsteret at huske forkert med hensyn til bryllupsdage (jf. dette indlæg).
 • Selv på en bryllupsrejse har man behov for alenetid og et par timers internetstener hver for sig. Vi gør det dog mest på hotelværelset, så vi ikke bliver det triste par, der ikke snakker sammen under restaurantbesøget!
 • Vi gruer for tidsforskellen og den medfølgende jetlag, når vi flyver hjem fra NZ til april. Har I gode tips til at bekæmpe trætheden?
 • Apropos hjemkomst, så trækker hjemveen en smule i os, når vi ser de dejlige solskinsstunder, I har haft hjemme i DK. Det skal nok blive dejligt at komme tilbage til forår i Aarhus <3
 • Vi fandt de flotteste stole i en butik i Canggu på Bali. Man kan åbenbart købe dem i en australsk webshop, som dog kun sender til Australien, men faktisk bliver de produceret her på Bali! Vi må nok sande, at det bliver lidt af et projekt, hvis vi skal ha’ sådan et par stole hjem til Marmeladefabrikken.
 • Planlægningen af vores 2 x 30-års fødselsdag begynder at se fornuftigt ud, og vi ender med at holde det, vi tror bliver en ret nice fest i slutningen af maj. Vi har sendt invitationer ud nu, så kryds lige fingre for godt vejr d. 25/5, ik?

14 kommentarer

 • Pernille

  Melatonin til jetlag! tag det allerede på flyet når det er sengetid på ankomststedet og så de første par nætter efter ved sengetid. kan være man kan få det i pharmacies i aus/NZ?
  PS lever for jeres Sydney-stories på insta i øjeblikket. Boede der i 1,5 år men har ikke været der i snart 4 år og savnet er super real!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tak for tippet, Pernille! Det vil vi da helt klart kigge på :) Og det er dejligt, at vi kan give dig lidt Sydney-vibes gennem vores stories. Det er jo den skønneste by! Sidsel er også virkelig glad for at være tilbage efter at have boet her et halvt års tid i mellem 2011 og 2012. Kan SÅ godt forstå at man hurtigt kommer til at elske denne by!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså virkelig hyggeligt at følge med i jeres tur på Instagram! Jeg SAVNER at rejse, og specielt Vietnam og Australien har været sådan nogle gode rejsehøjdepunkter, at jeg virkelig gerne tilbage! :D Skal I andre steder hen i Australien end Sydney? Faldt lige over en artikel om en pink sø i Melbourne, som netop er blevet pink på grund af ekstrem varme 😳 http://vejr.tv2.dk/2019-03-06-hedeboelge-farver-australsk-soe-pink

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Årh, det var dejligt at høre :) Vi har det altså også helt fantastisk på den her tur! Virkelig en drømmerejse :) Vi skal faktisk kun være i Sydney i denne omgang, da vi efter at have rejst meget rundt både i Vietnam og på Bali havde brug for lidt mere “stilstand”. Men ellers skulle vi da helt klart ha’ tjekket den lyserøde sø i Melbourne, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sidsel og Lasse, håber I nyder turen. Ville lige tippe om et alternativ til stolene – not the same selvfølgelig – men IKEA har lige lanceret en ny bæredygtig (den kan bæres…)kollektion med en kurvestol, TÄNKVÄRD. Bare indtil I har sparet op til fragten på de andre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mette :) Tak, det kan du tro vi gør!! Øj, tak for tip! Har du tilfældigvis et link? Synes ikke jeg kan finde stolen på deres hjemmeside :) Så sparer vi op imens :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hej Lasse, Tänkvärd er først i handlen fra april, men her er link (med billede af stol):

   https://www.ikea.com/ms/da_DK/ikea-collections/tankvard/index.html

   Alternativt ligner den her også lidt de fine I havde fundet: https://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/70434311/

   Hvis I så til gengæld kan tippe om nogen feee’ lampesteder i Aarhus, så bliver man glad :-)

   Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Lækkert, tak for links Mette! :) De er jo også meget fine, de stole.

   Vi har faktisk næsten aldrig købt lamper i fysiske butikker (hverken i Aarhus eller andre steder), men f.eks. Paustian og HAY har nogle ret flotte lamper, som selvfølgelig også koster lidt. Men ellers har vi faktisk købt næsten alle vores lamper på nettet, der får man dem også tit til en lidt bedre pris :)

   Vh Lasse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjarne Rasmussen

  Måske er det bare fordi, at du *ikke* ligner én, der kunne finde på at vise politiskiltet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha far :D Det kan der måske være noget om! Eller også ville jeg være en virkelig god undercover cop ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Den her hjemmeside har ofte hjulpet mig til at gennemskue, hvordan min døgnrytme har skullet tilpasses i dagen op til/under en tur over mange tidszoner: https://www.jetlagrooster.com

  Du skriver rejsetider ind i skemaet, og så guider siden dig til hvornår og hvordan du skal sove i dagene op til for at få mindst muligt jetlag. Mega smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ej okay, sygt smart! Tusind tak for tippet, Molly! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det minder mig om Roskilde festival 2009 – vi blev tilbudt weed 3 gange ved Skatescenen, da vi var ved at sondere terrænnet, før teltet overhovedet var slået op :p Og bevares, vi der da også for at se Malk De Kojin, men ro på – vi skal liiiige ned at sidde, folkens ;)

  – A

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det er altså sjovt! Det er ikke kun på denne tur, jeg er blevet tilbudt bølletobak, ved simpelthen ikke hvad det er! Ligner jeg virkelig en hashryger så meget? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan passer vores personligheder sammen