Northside 2019: Billeddagbog – Sidsel & Lasse
To små byggeprojekter

Northside 2019: Billeddagbog

Der er sat flueben ved tre dages Northside i Ådalen for vores vedkommende – og hvilken fest, #NS19 kunne byde på! I dagene op til har vi ærlig talt været bekymrede for vejret – prognoserne skiftede ca. 300 gange med meget forskellige udmeldinger. Heldigvis endte det jo overordentligt fornuftigt, lidt regn torsdag, en helt fabelagtig fredag og en godkendt (dog lettere blæsende) lørdag.

Torsdag startede på vores terrasse på Trøjborg, hvor vi for andet år var værter for Tonic Torsdag, som vi kalder vores lille koncept :) Det består i al sin enkelhed i at vi stiller tonic, gin og isterninger frem, sørger for lidt musik og inviterer omkring 30 venner til at belejre vores terrasse i nogle timer! Den opstart er med til at lægge fundamentet for tre dejlige Northside-dage og på den måde sikrer vi os også, at vi får folk at se i lidt mere rolige omgivelser, hvor vi kan snakke sammen (så slipper man også for at irritere folk med snak under koncerterne, haha). Musikprogrammet bød på en halv koncert med Phlake, en halv koncert med Foals, The Streets, Khalid og Tame Impala. Bedst var Tame Impala, som vi begge er ret glade for. The Streets startede en god fest, men manglede det sidste for at gøre det til en mindeværdig optræden.

Fredag var vi til brunch og hygge i en venindes kolonihave lige bag pladsen, hvor Northside holdes. Det er simpelthen det perfekte setup, hvor vi på 10 minutter kan gå fra kolo til festivalpladsen. Det var (igen i år) så sjovt, at jeg ikke fik taget et eneste billede derude. Så det må I tænke jer til ;) Da vi kunne høre, at Gnags så småt var ved at gå på scenen, drog vi fra kolonihaven og fik både Vilde Kaniner, Mr. Swing King og Lav sol over Århus (utroligt passende nummer til lejligheden) med. Derefter hørte vi fantastiske New Order med Sidsels familie, Lasse fik en halv Migos-koncert under bæltet og så stod den på aftensmad mens vi ladede op til aftenens grand final, Mark Ronson efterfulgt af Major Lazer. Begge dele var en fest, der dog ikke helt kom op på det vanvidsniveau, Diplo-koncerten til sidste års NS bød på.

Lørdag stod, traditionen tro, på Læskelørdag hos vores venner Bjørn og Mathilde på Trøjborg (Læskelørdag er tidligere kendt som Shotsesøndag, dengang NS foregik fredag til søndag… vigtig viden). Trods tømmermænd og trætte kroppe kom vi hurtigt i gear igen i baghaven hos Bjørn og Mathilde, hvor vores ven Jesper også spillede op til dans. Omkring kl. 17 begav vi os mod festivalpladsen efter de værste byger var drevet over. Vi fik hørt Keane på afstand og endte derefter til The Minds of 99-koncerten, som var festivalens musikalske højdepunkt for vores vedkommende. De er så latterligt gode live! Og så var det ekstra sejt, at Niels Brandt åbnede med ‘Solkongen’ fra en kran højt hævet over pladsen. Vi sluttede med magiske Bon Iver, dog stod vi relativt langt fra scenen og fik vist ikke helt den samme magi ind under huden, som vi efterfølgende kunne høre, andre havde fået. Men smukt var det. Vi kunne mærke, at vi ikke havde mere energi til hverken af høre The Blaze eller Suspekt, så vi spiste en toast fra Oles Toast (som var SÅ gode!) og smuttede hjem i seng.

Alt i alt har det været en herlig Northside festival i år. NS19 nåede måske ikke helt op på højde med 2018 hvad vejret og musikprogrammet angik, men det er dog bagateller i den samlede oplevelse, og vi kommer helt sikkert til at huske 2019-udgaven for en masse vennekærlighed, solskinsfredag på pladsen og perfekte opvarmningsarrangementer.

Torsdagsholdet klar på pladsen!

Læskelørdag på Trøjborg

Fanny og Mathias til The Minds of 99

Søde søstre og NS-burgeren (som var god!)

Magiske Minds

Petrea og Mathilde til Tonic Torsdag

Glade Maja, Kasper og Lykke

Fuld forfest ild (hhv. torsdag og lørdag)

Sidsel, Bjørn og Frederik lørdag aften

Mys og cocktails <3

Utroligt flotte syng-med-på-Gnags-ansigter featuring Alf

Mark Ronson startede en fest! Vi er stadig imponerede over hans mashup mellem Kendrick Lamars ‘Humble’, Tame Impalas ‘Elephant’ og Kanye Wests ‘Black Skinhead’ – det er altså ikke alle, der uden videre kan blande de tre numre sammen!

Søde boys Mads og Andreas

Khalid / fredagssol og fadøl

Christie og Jewls i højt humør

Khalid og konfetti

Sidsels arm havde helt styr på torsdagsprogrammet (og lummer karnevalsfyr til højre havde styr på garderoben)

Torsdag vs. fredag

Sejt sceneshow fra Phlake

Sol og snak på vores terrasse

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To små byggeprojekter