By the way #78 – Sidsel & Lasse
Behovet for venner og bekendtskaber

By the way #78

Snart bliver Aarhus en tøjbutik rigere, når bæredygtige laøhlé åbner i Latinerkvarteret.

By the way:

 • I morgen åbner fine Laøhlé butik i Badstuegade 24, hvor der blandt andet vil være forfriskninger og goodie bags. Det er to seje unge kvinder (der ovenikøbet stadig studerer!), som står bag – så tag lige ned og støt op om dem :)
 • Vi glæder os ret meget til festugen i år. Begivenheden rummer efterhånden flere og flere seje tiltag, der ikke bare rimer på fadølstelt og coverbands (ikke at der er noget galt med de to ting, bevares..). Vi regner med at aflægge Cluster Square et besøg eller to – fx til risotto cook off eller koncert med Bette. Og så vil vi også kigge på det nye tiltag The Beach, hvor der blandt andet vil være morgenyoga og en live session med Indbegrebet Af.
 • Graasten Bearnaise Sauce har fundet vej ind i vores køleskab igen. Den består helt hundred kun af e-numre og transfedtsyrer, men hvem kan sige nej til lidt mayo i estragonforklædning på fritterne? Ikke os.
 • Har I set at Madklubben åbner endnu (!!) en restaurant lige om lidt? Vi regner med at aflægge Mamma’s et besøg i næste måned og se, hvad konceptet kan. Restauranten kommer i øvrigt til at ligge i Lotus’ gamle lokaler på Frue Kirkeplads.
 • Sidsels tomatplanter producerer en stor håndfuld cherrytomater om dagen i øjeblikket. Det har været en lang proces med de planter, men nu lønner arbejdet sig endelig!
 • Om en måned indløser vi endnu en bryllupsgave, når vi rejser til Pigna i Norditalien med et vennepar. Vi glæder os så meget til lidt sensommer sydpå.
 • Har I set En stille forsvinden på DR? Det er godt nok en trist (men også stærk) omgang. Og en god påmindelse om at få det bedste ud af de dage, man har her på jorden.
 • Deutsche Bahn har lavet en ret fin kampagne, som skal få borgere i og omkring Tyskland til at søge de nære oplevelser lidt oftere. Til kampagnen har de valgt en række oversøiske seværdigheder og sidestillet med oplevelser, man kan finde i Tyskland, og mange af billederne ligner hinanden til forveksling!
 • For et par uger siden var vi på cocktailkursus hos Tim Vladimirs Køkken (endnu en bryllupsgave), hvor vi blandt andet shakede en Pisco Sour sammen. Den smagte af at være 19 år igen og på backpacker-bar i Peru hver aften! Og den holder heldigvis stadig. Til cocktailen skal man blande følgende: 5 cl Pisco + 3 cl citronsaft + 2 cl sukkersirup + 1 cl æggehvide + is
 • Tidligere på ugen havde vi besøg af en ejendomsmægler, som skal vurdere vores lejlighed, så vi har en idé om hvad vores renovering og den generelle prisudvikling har gjort ved boligens værdi. Vi er lidt spændte på, hvad han siger!

4 kommentarer

 • Julie

  Jeg elsker pisco sour. Men har i fundet et sted i Aarhus hvor man kan købe pisco? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det gør vi også! :) Måske man kan købe det online fra en dansk webshop? Ellers har de det i hvert fald hos Timm Vladimirs køkken – ved dog ikke, om de sælger ud af det ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har også kastet mig ud i min første tomatplante i år. Ind til videre er der kun bittesmå røde og grønne tomater på. Jeg vil så gerne være typen, der bare kan det med tomatplanter, haha. Jeg hepper på dig Sidsel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   You can do it!! ;) Føler mig også så pro, når jeg plukker dagens fangst, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behovet for venner og bekendtskaber