Husk nu de blomster! – Sidsel & Lasse
Papirbryllup

Husk nu de blomster!

Annonce for Flowr

Jeg giver ikke Sidsel blomster ofte nok, synes jeg. Generelt ville jeg gerne blive bedre til at komme med små overraskelser, gaver og hyggelige påfund – det er nemlig noget, Sidsel er rigtig god til at gøre for mig. For eksempel arrangerer hun tit små “mystery dates”, som vi kalder dem, hvor jeg ikke på forhånd ved, hvad vi skal lave. Det er så hyggeligt og ikke mindst en god må de at komme ud og lave noget andet end det, vi oftest gør på en hverdagsaften (går tur og/eller ser serier i sofaen).

Hvis der er én dag, hvor jeg især synes, det er vigtigt at huske på at gøre Sidsel glad med en form for overraskelse eller gave, så er det på vores bryllupsdag. Det er jo af gode grunde ikke noget, jeg har skulle forholde mig til før nu, hvor vi netop har været gift i et år, så jeg syntes, det var lidt vigtigt at starte traditionen godt ud med en flot buket på vores papirbryllupsdag.

Forleden hørte vi et afsnit af Mads og Monopolet med et dilemma, hvor en kone skrev ind med en, meget forståelig, utilfredshed med de gaver, hendes mand købte til hende. Det var blandt andet et par træsko og en toiletbørste, haha. Man siger jo, at tanken tæller, men der må altså også være gange, hvor det heller ikke skader at gøre sig bare lidt mere umage end at købe roser på tankstationen eller et par lækre træsko. Jeg vil i hvert fald bestræbe mig på at sætte barren lidt højere ;)

Jeg har mange gange før bestilt blomster gennem Flowr – for eksempel når jeg som Influencer Manager hos Bloggers Delight har sendt lykønskninger til én af vores bloggere. Det gode ved Flowr er, at man får det, man bestiller. Der er mange forskellige typer buketter og størrelser at vælge mellem og jeg synes især deres “trendy buket” altid er flot! Man er vel lidt trendy, haha. Jeg har heller aldrig oplevet problemer med leveringen, hvilket jo især er ret vigtigt, når de skal afleveres på en bestemt dag i forbindelse med eksempelvis bryllups- eller årsdage.

Hvad synes I – skal man give blomster på års- og bryllupsdage, eller er det for kedeligt eller gammeldags? Og hvad med Valentines Day?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Papirbryllup